lida82 05.06.06, 23:00 moze ktos stosowal ten krem jakie wrazenia??to dobry kosmetyk czy przereklamowany? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pat Re: Loreal deep control (pure zone) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:16 mam krem z tej serii i jest taki sobie, raczej przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Loreal deep control (pure zone) 06.06.06, 17:45 a jednak reklama ma taki wplyw na to co kupujemy:) moze ktos jest zadowolony z tego kremu?? Odpowiedz Link Zgłoś
sferos Re: Loreal deep control (pure zone) 06.06.06, 23:50 mam całą serię pure zone i szczerze powiem,że ten krem jest najsłabszy z nich wszystkich(jest napisane na opakowaniu że nadaje się pod makijaż ale niestety po nałożeniu podkładu roluje się)i nie ma jakichś super efektów.dużo lepszy jest ten drugi krem matujący,nie wysusza skóry i wypryski stopniowo zanikają.wadą stosowania tej serii jest to,że przez pierwsze tygodnie wszystkie drobne wypryski wyłażą na wierzch ale po "wyjściu"szybko zanikają(tylko przez pierwsze tygodnie potem już ok),z moich obserwacji niestety działa tylko cała seria razem kupowanie samego kremu odradzam bo nie działa tak efektywnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Loreal deep control (pure zone) 07.06.06, 22:53 dziekuje, ze napisalas calej serii raczej nie kupie bo zdecydowanie wole vichy i sprawdzone mam te kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś