Dodaj do ulubionych

UltraShape

14.06.06, 10:36
w dodatku do Rzeczpospolitej przeczytałam o UltraShape, jt to ponoć dobra
metoda na pozbycie sie tłuszczyku, czy stosowałyście tą metodę? co o tym
sądzicie? ja chciałabym pozbyć się trochę z pupy i łydki centymetrów. czy w
Lublinie to robią??
Obserwuj wątek
    • latifaaa Re: UltraShape 14.06.06, 11:12
      z mojego rozeznania wynika, że tylko w Wawie i Krakowie.
      Pytałam o to x razy na forum i nikt sobie tego nie robił.
      Ale ja sobie zafunduję, to zdam relację:))
      • aniam75 Re: UltraShape 14.06.06, 11:59
        będę wdzięczna!
        • latifaaa Re: UltraShape 19.06.06, 11:46
          Jak obiecałam.

Byłam u lekarza - na wstępnej konsultacji - i stwierdzam, że ten zabieg jest do
          niczego i chyba na niego nie pójdę. Ocenił, że na jego oko prawdopodobnie
          stracę ok. 0,5 cm w obwodzie. Poza tym ostatnia pacjentka straciła.. 2,5 cm w
          jednym i 0,5 cm w drugim.

Mam gdzieś taką zabawę. Za tą kasę wolę pojechać na 2 tyg. na wakacje i
          codziennie fundować sobie masaże przez tubylców. Efekt powinien być większy,
          nie mówiąc o ogólnym samopoczuciu.

Dodam tylko, że uda mam wyjątkowo grube w górnej części. Jak ktoś się
          zdecyduje - będę ciekawa relacji:)

Pozdrawiam.
          • kacha321 Re: UltraShape 03.10.06, 17:15
            Ja tam jestem zadowolona.Pewnie ten doktorek się nie do końca znał. Jak
            większość .byłam na zabiegu w Warszawie.Straciłam po 2,5 cm. na udach.Pewnie że
            grubaski od jednego zabiegu nie schudną ,ale jak dla mnie to super.!!!!!
            • ewik_75 Re: UltraShape 08.11.06, 16:09
              kacha321,

gdzie w Warszawie byłaś na zabiegu?
              Ile zabiegów wykonałaś i jakie były efekty?
    • partizant Re: UltraShape 04.10.06, 23:48
      Ktoś jeszcze korzystał i może się podzielić doświadczeniem? Ja też ciekawa
      jestem opnii
    • partizant Re: UltraShape 06.10.06, 12:06
      ponawiam prosbe
      • roxy361 Re: UltraShape 08.11.06, 22:20
        UltraShape oprócz Wawy salon Elite przy rondzie ONZ jest jeszcze w Krakowie
        hotel Nefretete oraz w Gdyni lub Gdańsku ale nie podam dokładnego miejsca bo
        nie pamiętam- jeżeli chodzi o działanie to nie jest sposób na odchudzanie tylko
        na rzexbienie sylwetki czyli pozbycie się tkanki tłuszczowej w miejscach gdzie
        zadna dieta ani cwiczenia nie pomogą np. tzw. bryczesy alternatywą jest
        urządzenie o nazwie medsculpt.
    • aniam75 Re: UltraShape 09.11.06, 09:02
      dzięki za info, w moim mieście to nowość o której nikt nie słyszał, cóż szary
      Lublin żądzi się swoimi prawami... Schudłam i po 1cm mam mniej w łydkach w
      pupie ze 3cm mi zeszło,jeszcze 3 kg i będzie OK! Pozdrawiam (a schudłam bo
      przestałam jeść słodycze!!!!!!!!!i zero kolacji po 19-tej. Pochłaniałam je na
      kilogramy! W ciągu tygodnia 2 kg mniej to bardzo duzo, wyobraźcie sobie ile
      musiałam jeść tych ciasteczek i cukiereczków!!!!!!!!! Pozdrawiam, konsekwentna
      forumowiczka!
      • roxy361 Re: UltraShape 09.11.06, 22:02
        masz rację Aniu, że Lublin pod tym wzgledem troche szwankuje choc moja siostra
        ostatnio mówiła, że cos fajnego otworzyli i nawet nie drogo ale gdzie to nie
        wiem jak się z nia zobacze to napisze co i jak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka