llilly 19.06.06, 11:55 Fajne miejsce?Jak zabiegi?Czekam na opinie.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia816 Re: Spa Nałęczów? 19.06.06, 12:15 Lilly ciesze sie, ze tym razem ja sie na cos przydam.W koncu dzieki Tobie na bylam Matisa. A wiec odnośnie nałeczowa, mój starszy brat z żona jezdza tam kilka razy w roku. Są zachwyceni, spią zazwyczaj w apartamencie angielskim. Brat korzystał z opcji odchudzanie, było pod opieka dietetyka i instruktora i był bardzo zadowolony ponadto do woli korzystali z zabiegów i masazy. W sumie nie jest to tani wyjazd, ale sie świetnie doałdowuje baterie. Warte tej kasy. Buźka monia816 Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal78 Re: Spa Nałęczów? 19.06.06, 16:49 a mozna jakies namiary prosic na ten osreodek? Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja i jeszcze coś 19.06.06, 17:12 www.uzdrowisko-naleczow.com.pl/ strona główna Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna rowniez szukam SPA 21.06.06, 16:30 swietny watek i ja szukam jakiegos dobrego poporodowego SPA :) 3 miesiace temu urodzilam coreczke i chcialabym spedzic intensywny weekend w takim spa, zabiore tez babcie i maleńką tez :)) jesli znacie jakies dobre osrodki to jestem bardzo zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
llilly :-))))) 20.06.06, 00:26 Dziękuję Monia, pytam bo mąż chce mnie tam zaciągnąć po porodzie, rzecz jasna nie tak od razu, ale przed powrotem do pracy :-)))) w związku z tym z radością pozwolę się tam zaciągnąć :-)))))). Odpowiedz Link Zgłoś