merlinek1 21.06.06, 14:58 Dziewczyny czy stosowałyscie to cudo?? Gdzie to mozna kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: Cosmetici Dora-maska do włosów 21.06.06, 16:28 www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=4814 Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Cosmetici Dora-maska do włosów 21.06.06, 16:31 www.allegro.pl/item111563237_dora_splendor_maska_do_kuracji_wlosow_suchych.html Odpowiedz Link Zgłoś
elmilinden Re: Cosmetici Dora-maska do włosów 21.06.06, 16:38 Do omich kręconych włosów się nadaje, ale nic poza tym. Widocznego efektu brak. Teraz już nie sprzedają tych kosmetyków w Polsce, były dostępne w aptekach, ale producent zrezygnował z dystrybucji tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
toolie Re: Cosmetici Dora-maska do włosów 21.06.06, 17:58 Ja kupowalam w aptece w Wola Parku, ale od paru miesiecy kupuje na www.aptecus.com, gdzie jest duzo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
toolie Re: Cosmetici Dora-maska do włosów 21.06.06, 18:00 A co do skutecznosci, to jak dla mnie super. Uzywam maski silnie nawilzajacej z ceramidami, bo mialam bardzo wysuszone wlosy. Efekt jest od razu widoczny - wlosy sa gladkie, lsniace i bardzo dobrze nawilzone. Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś