Dodaj do ulubionych

Elizabeth Arden - ktory Green Tea?

26.06.06, 17:51
Witam,

W Rossmanie jest promocja tych zapachow i sie waham, bo oczywiscie zadnego powachac sie nie da - brak testerow (dobre, nie)? Jest ten klasyczny bialo-zielony, jakis taki opalizujacy(Cool?Iced? Nie pamietam) i brazowy (Spiced czy jakos tam).

Ktory z nich jest NAJMNIEJ kwiatowy i NAJBARDZIEJ swiezy? I jak tam z ich trwaloscia? Pomozcie, bo nie mam sily w ten upal biegac po perfumeriach, a Rossman pod domem...
Obserwuj wątek
    • nuna_77 Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 26.06.06, 18:59
      Witaj
      Zapach o który Ci chodzi to napewno jest Green Tea bez zadnych dodatkowych
      napisów typu Ice, w butelce zielono białej. Jest to zapach świeży i swietny na
      lato, tez planuje ponowny zakup.Mam nadzije ze Ci sie spodoba
    • mgw_pl Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 26.06.06, 19:08
      Ja tez podpisuje sie pod oryginalem.
      Wersje Ice i Spice nie przypadly mi do gustu.
      Jest jeszcze nowa wersja Summer - slodkawa , lepsza od 2 poprzedniczek , ale i
      tak nie przebije starej dobrej "Green Tea".
    • sloneczna.dziewczyna Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 26.06.06, 19:10
      Tak, Elizabeth Arden ma tylko jeden rodzaj perfum Green Tea.
    • karanissa Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 26.06.06, 19:15
      No wlasnie - kiedys wachalam Green Tea (klasyczna) i pachniala tak, jak powinna pachniec zielona herbata.

Ale skuszona nieznanymi opakowaniami pomyslalam, ze moze te dwie inne... Iced podobno strasznie nietrwala i pachnie "sztuczna brzoskwinia", a Spiced jakas slodkawa... nie chce mi sie leciec do Galerii Mokotow, a chce kupic juz jutro :-)

Dzieki za wypowiedzi - pewnie kupie klasyczna... a moze jeszcze jakies opinie? Bylabym wdzieczna!
      • ania107 Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 26.06.06, 21:02
        A jakie mniej wiecej ceny??
        • karanissa Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 26.06.06, 21:30
          39,90 - taniosc!
          • ewelline Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 27.06.06, 11:11
            Taniość??? A skąd wziełaś takie słowo?
      • agula2006 Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 27.06.06, 10:40
        Witaj, ja uwielbiam ten Green Tee klasyczne, wąchałam też jakiś drugi (chyba
        Ice)ale nie przypadł mi do gustu. Zapach jest idealny na lato, ale niestety z
        trwałościa nie jest za dobrze.
        • l81 Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 27.06.06, 11:15
          Green Tea - bardzo fajny zapach, świeży, delikatny, bardzo ładny. Co do
          trwałości to rzeczywiście nie jest mocny.
          Polecam Intense Green Tea jest mocniejszy i ładniejszy od zwykłego, ale raczej
          w rossmanie nie kupisz jego.Pa.
          • ania107 Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 27.06.06, 13:56
            Lece dzis zobaczyć do rossmanna. 39,90 to taniocha faktycznie a za ile ml???
            Ja chciałam na lato kupić mgielkę healing garden - zielona herbata nie pamietam
            jak się piszę nazwe tej firmy), no ale w takiej sytuacji bardziej opłaca się
            Elisabeth....(
            • karanissa Juz kupilam - Spiced :-) 27.06.06, 14:03
              Za 50 ml.

Oczywiscie moje slepe oko nie dopatrzylo i dzisiaj ze zdziwieniem stwierdzilam,
              ze w promocji sa tylko dwa zapachy - Iced i Spiced. Klasyczna jest w normalnej
              cenie. A szkoda, bo juz sie na klasyczna zdecydowalam.

No i kupilam Spiced. Ale podoba mi sie! Jest nuta herbaciana (mocna) zlamana
              troche pieprzem - pasuje.
              • paterycja Re: Juz kupilam - Spiced :-) 28.06.06, 16:08
                a mnie zawsze zastanawia niska cena perfum elizabeth arden. zresztą nie tylko w
                rossmanie, w douglasie też. z czego to wynika, mały popyt na te perfumy?
    • erienne Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 29.06.06, 02:27
      no wlasnie... tez mi to daje do myslenia. to lato jest zdecydowanie pod znakiem
      promocji elizabeth arden- douglas, superpharm, teraz rossman. i dodam ze nie
      tylko w warszawie, ale w mojej rodzinnej miescinie jest tak samo.
      heh ostatnio sporo osob pachnie sunflowers
      • zoe28 Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 29.06.06, 18:26
        Karanisso, dziękuję Ci za ten post. Rzadko zaglądam do Rossmana, a dzięki Tobie
        kupiłam fajne, letnie perfumy za śmieszne pieniądze. Z trwałością EA
        rzeczywiście jest kiepsko, ale wydając 39zł można się "psikać" do woli :)
        Pozdrawiam
        • zoe28 Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 29.06.06, 18:29
          Dodam jeszcze, że dzięki Twojej informacji mój M został obdarowany perfumowanym
          dezodorantem Esprit (bardzo ciekawy, sportowy zapach)75ml również za 39zł :)
          • karanissa A nie ma za co :-) 30.06.06, 10:30
            A moja mama dostanie na imieniny Sunflowersy, o!
    • otakou Re: Elizabeth Arden - ktory Green Tea? 29.06.06, 19:52
      Niska cena tych perfum w różnych perfumeriach wynika stąd, że nie są to
      wysokopółkowe perfumy, tylko raczej popularne. U nas przez pewien czas cieszyły
      się większą renomą, teraz chyba sytuacja normalnieje, a perfumy tanieją. Po
      prostu nie są to ekskluzywne zapachy i są w zasięgu finansowych możliwości
      większej grupy klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka