agxa1 30.06.06, 18:08 poleccie mi jakis preparat, kosmetyk na rozszerzone pory... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agxa1 Re: rozszerzone pory 30.06.06, 18:11 dodatkowo moim problemem jest zbierajacy sie tluszcz (?) w tych porach...cisne co 2 dni ..nie sa to wagry tylko sorry za obrazowosc ale przy nacisnieciu na por wychodza takie tluste weze Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: rozszerzone pory 30.06.06, 18:19 haha, rewelacyjny opis! Te "tluste weze" to po prostu swieze zaskorniki. Mozesz uzywac maseczek na bazie glinki - troche oczyszczaja i zwezaja pory a na jesieni pomyslec i zastosowaniu czegos z kwasami. Cud sie nie stanie, ale bedzie lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isia_k11 Re: rozszerzone pory 30.06.06, 18:50 Witam ostatnio odkrylam, jak dla mnie swietny preparat, PORE MINIMIZER Clinique. Dostalam probke w drogerii przy okazji innych zakupow. Koniec z blyszczeniem sie cery i pory sa zdecydowanie mniejsze, co prawda nie znikaja do konca ale sa znacznie mniej widoczne i nie ma tego okropnego blyszczenia. Spytaj o probke w sklepie gdzie sprzedaja produkty clinique bo preparat jest dosc drogi (100zl). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tasiolot Re: rozszerzone pory 30.06.06, 22:00 ale mowisz o peelingu czy o kremie?? Odpowiedz Link Zgłoś
isia_k11 Re: rozszerzone pory 01.07.06, 14:51 probke mialam PORE MINIMIZER serum, ale zakupilam sobie T-ZONE gdyz tylko, ze strefa T mam problemy (jest troche bardziej gesty od serum i mam wrazenie ze matuje lepiej). Dla mnie rewelacja, zadne vichy i inne cuda nie dzialaly. Musze zakupic peeling i mam nadzieje, ze bedzie rownie swietny:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
apogeum77 Tin Tin antybakteryjny 30.06.06, 20:03 Na mnie działa tonik ziaji antybakteryjny. Wraz z żelem do mycia twarzy rewelacja. Na opakowaniu jest zaznaczone,że zamyka pory. U mnie jest ok. Polecam, bo jest dobry i niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
chlupek Re: rozszerzone pory 01.07.06, 16:56 pore minimalizer ma tylko wedlug mnie jedna wade, mianowicie przy dlugotrwalym i regularnym stosowaniu przesusza naet tlusta skore, dlatego stosuja go w razie koniecznosci i rzeczywiscie jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś