yoniska 11.07.06, 10:35 Poszukuje delikatnego peelingu, mam cere mieszaną , czasami pojawiaja się krostki. Jaki peeling polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: peeling do twarzy 11.07.06, 10:38 JA polecam morelowy pelling ST.Ives (w bialej tubce) Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: peeling do twarzy 11.07.06, 10:48 miałam kiedyś peeling z tej firmy , chyba antybaktryjny, ale bardzo mnie szcypała buzia...:( moze jakieś inne propozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: peeling do twarzy 11.07.06, 10:52 Polecam z firmy Ziaja. Ja mam w czerwonej tubce, cena ok. 7 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: peeling do twarzy 11.07.06, 11:16 naturalny z płatków owsianych. :) Wczoraj byl w programie, tam jest dokladnie opisane jak to zrobic. Kliknij sobie na pierwszy link z mojej stopki i w kalendarzu cofnij się dzień do tylu - Pani BEata Krajnik wszystko pięknie opisała :D Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: peeling do twarzy 11.07.06, 12:21 Dermiki enzymatyczny- bardzo przyjemny i 2 x tygodniu bardzo dobrze oczyszcza skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: peeling do twarzy 11.07.06, 12:25 do wrażliwej cery zdecydowanie polecam Dermikę, enzymatyczny, albo zgranulkami jojoba. W ogóle Dermika to moje ostatnie odkrycie kosmetyczne, maja naprawdę świetne kremy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: peeling do twarzy 11.07.06, 13:22 polecam Soraya - enzymatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: peeling do twarzy 11.07.06, 16:12 najlepszy peeling to biopur firmy biotherm. Choc cena moze sie wydawac wysoka jak na jakis tam peeling, to jednak sie oplaca. Jest bardzo wydajny, duza kropla mozna porzadnie wyszorowac cala twarz. Oczyszcza rewelacyjnie. Ale jesli masz bardzo wrazliwa cere to nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś