Gość: ellena IP: *.bg.pwr.wroc.pl 07.02.03, 12:33 Czy któras z was używała tego ostatnio reklamowanego kremu?Prosiłabym o opinie na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doorothy Re: silicol 07.02.03, 14:15 Używam go od 2 dni.Może nie mam takiego typowego trądziku ( typu ropne wypryski) ale już widze efekty. fantastycznie wysusza i "ściąga" skórę. Nie wiem jednak jak będzie działał pózniej bo juz teraz po 2 dniach moja skóra jest dośc sucha . narazie jetem zadowolona - zaczeriwenie wyraznie znikaja . Nic nie zaszkodzi spróbować ! nalezy go nakłaać 2 razy dziennie na 10 minut.kosztował 35 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moka Re: silicol IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 10:57 Ja uzywam tego od ok tygodnia. Na poczatku bylo tragicznie - doslownie bolala mnie skora ale teraz jest juz ok. Wysusza. Pamietaj tylko zeby nie przetrzymywac go na skorze bo zejdzie ci (skora, oczywiscie:) zywcem . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: silicol IP: 217.98.105.* 12.02.03, 19:45 Jest tez tanszy odpowiednik. Silica clean, czy jakos tak. Kosztuje kolo 18-20 zl. Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: silicol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:34 Ale trzeba wziąć pod uwagę, że Silica Clean nie jest dokładnym odpowiednikiem Silocol Skin. zawiera jeszcze dodatkowo antybakteryjny olejek z drzewa herbacianego. Odpowiedz Link Zgłoś