Gość: XXX IP: *.toya.net.pl 08.02.03, 20:46 Gdzie można kupić produkty tej firmy? Szukać w aptekach czy raczej w sklepach kosmetycznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkink Re: Sally Hansen 09.02.03, 02:46 mnie sie kojarzy wylacznie z paznokciami - lakiery takie i owakie, zmywacze, wzmacniacze, tipsy, plyny do usuwania skorek, zestawy do french manicure itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Sally Hansen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 08:23 na pewno nie w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Sally Hansen 09.02.03, 11:09 w sklepach kosmetycznych, drogieriach. SH jest na pewno w GC w Warszawie, ale nie wiem, czy z Warszawy piszesz... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Sally Hansen IP: 213.17.246.* 09.02.03, 18:26 SH to kosmetyki i akcesoria do pielęgnacji paznokci, ale firma produkuje też np. rozjaśniacze do włosków na ciele. Raczej dostępne w drogeriach. Słyszałam, że statnio SH wycofała niektóre linie produkcyjne np. zestawy do zakładania paznokci akrylowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cia Re: Sally Hansen IP: *.acn.pl 09.02.03, 19:08 W niektórych drogeriach. Klej do pękniętych paznokci mają b. dobry. Teraz testuję odżywkę o potrójnym działaniu. Na razie 2 tyg., ale rezultatu nie widać. Ostatnio forumowiczka syrenka zamieściła czarną listę firm testujących wyroby na zwierzętach i S. Hansen niestety tam jest. Będę się musiała rozstać z tą firmą, ale to oczywiście mój problem. Piszę o tym, na wypadek gdyby dla Ciebie też miało to znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Sally Hansen IP: 62.233.217.* 09.02.03, 20:34 W galeri Centrum i perfumerii Empik Odpowiedz Link Zgłoś