olivia1980 25.07.06, 11:04 Ide na wesele i szukam bardzo trwalego (nie zbijajacego sie), mocno perlowego cienia o kolorze chlodnego brazu.Mozecie cos polecic? Dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imme1981 Re: Jaki cien??? 25.07.06, 11:45 cień nie musi być drogi, po prostu trzeba dobrze przygotować powieki na jego położenie, niewielka ilość podkładu, dobrze przypudrowany, są jeszcze specjalne bazy pod cienie. ja używam cieni Inglota, mają tam slinczy odcień brązu, wiele dziewczyn skarży się na "wałkowanie" Inglota w zgięciu powiek, jednak mi się to nigdy nie zdarzyło, im także, gdy sama wykonałam im makijaż, dobre są też Bourjois Odpowiedz Link Zgłoś
olivia1980 Re: Jaki cien??? 25.07.06, 12:00 Jaki masz odcien brazu Inglota? Jaki nr? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 Re: Jaki cien??? 25.07.06, 12:33 zbieranie się cieni w zgęiciach powieki nie zależy od jakości cieni a od natłuszczenia skóry powieki. Używałam wielu markowych cieni i zawsze efekt byl ten sam. Teraz używam bazy pod cienie ArtDeco i cień pozostaje na powiece przez caly dzień i w ogole nie ściera się, nie spłuwa i nie "walkuje". Polecam bazę! Odpowiedz Link Zgłoś