mimrek 25.07.06, 22:27 ta nowa miss universum to to forum by nie bylo potrzebne . dlaczego nie staracie sie by miec takie figury?wasza uroda niknie w cieniu takich panienek:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 25.07.06, 22:30 i w zwiazku z tym jestes stalym czytelnikiem tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 25.07.06, 22:33 nie obrazaj sie kochana...poprostu nigdy nie widze na ulicach takieh figury....co z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
babsi.b Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 15:00 Oczywiscie, ze zadna z nas nie ma takiej figury, bo nie ma na swiecie 2 identycznych osob, jest to wiec nie realne. Gdyby wszyscy faceci mieli takie male mozdzki jak mimrek to ludzie by juz dawno wygineli... Odpowiedz Link Zgłoś
kkorkii Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 02.08.06, 19:27 Ciekawe czy ona tez tak wyglada bez tony makijazu, odpowiedniego oswietlenia i przede wszystkim kamer. Ludzie z perspektywy telewizora i na zywo to absollutnie nie to samo. Poza tym facet ma dziwne problemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bo wiesz koleś o figurze decyduje też KOśCIEC 01.08.06, 14:32 Ja jestem grubokoścista i żeby tak wyglądać, musiałabym spiłować sobie kości,operacyjnie wydłużyć nogi, skrócić tors i zoperować lewą nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo wiesz koleś o figurze decyduje też KOśCIEC 01.08.06, 14:33 kochanica-francuza napisała: musiałabym spiłować sobie > kości oczywiście mam na myśli WSZYSTKIE główne kości ciała - ramieniowe, przedramion, ud, podudzi, miednicę... paliczki i nadgarstki bym zostawiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja [...] 25.07.06, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 25.07.06, 23:23 a ja wygladam lepiej i mysle ze ta miss moglaby sie postarac, zeby wygladac tak jak ja :-P a ty moglbys sie postarac miec wiecej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 25.07.06, 23:38 bo pan bóg nas tak stworzył, by każdy wyglądał inaczej i miał inny kolor skóry, wzrost, typ włosów, piersi, penisa, typ sylwetki, poziom inteligencji, styl, gust itd. a wszystko to by uniknąc mdłości z powodu braku różnorodności, gdyby wszystkie były jak owa miss, pytałbyś się dlaczego kobiety nie wyglądają jak Sophie Dahl przed odchudzaniem, poza tym jeśli wolno spytać dlaczego nie wyglądasz jak Dida? Odpowiedz Link Zgłoś
alys Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 00:54 Twoja wypowiedz to typowy przyklad "szowistycznego" faceta,duzo wymagacie od plci przeciwnej ale sami malo przywiazujecie wagi do wlasnego wygladu.Dla Ciebie kobieta jest przedmiotem ,malym trofeum ,z ktorym chetnie sie przechadzach by pokazac reszcie ,ze ja macie. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 08:31 Ja dziękuję uprzejmie za taki pokaz anatomiczny, pies sąsiada rzucałby się na mnie co rano w przekonaniu, że przyjechała dostawa kości. Ale cóż, de gustibus non disputandum est... Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 09:47 heh to dlaczego wszyscy mężczyzni nie wygladaja jak Freddie Prince Jr.? albo chociaż jak George Cloony? hmmm...ciekawe no nie? mi bardziej niż figura tej owej miss podoba się jej śliczna twarz, może dlatego że na swoja figure raczej nie nazekam... Aha skąd wiesz ze się nie staramy??? Myślę że reklamacje to do Pana Boga, a nie na to forum. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 09:52 buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 13:44 kurde ale ona własnie twarz miala ohydną jak dla mnie ..mi chodzi o figure szczupła i niesamowcie ksztłtna i zgrabną... twarz jak michael jackson ..oczy jak krowa (i te sztuczne rzęsy).nos po operacji i kosci policzkowe (to widać)..usta wąskie i jak żabojad..jej twarz jest ohydna jak dla mnie....japisze cholera przecież o figurze dziewczyny.. figure miala zajebistą ale jeszcze piekniejszą miala raz takamiss word co byla nią taka szczupluteńka murzyneczka .mozepamietacie .ona byla najpiekniejszą miss word jak dla mnmie ..takasłodziutka i niewinna ..ona to miala twazr i figure...nawet w watku napisalem ze chodzi mi o figure wiec co pieprzycioe o twrazy .. twarz to wiem ze kazda Polka ma ładniejsżą i przynajmniej z wdziekiem i naturalnoiscią ..a ta to byla sztuczna jak cholera.. 18 lal ma dziewcze a wyglada na 30 ..tragedia .. najlpeszą twarz miala znich wszystkich ta z trynidadu i tobago tylko za szeroką ale sliczną byla.. Odpowiedz Link Zgłoś
wisenka25 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 14:46 zajebistą ale jeszcze piekniejszą miala raz takamiss word co byla nią taka szczupluteńka murzyneczka .mozepamietacie .ona byla najpiekniejszą miss word jak dla mnmie .. chyba nie wiem o co chodzi, miss word???Miss słowa??Zawsze mi się wydawało, że to miss world...to do mimreczka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 16:08 Jak widzisz, każdy ma inny gust... ja mam kompleksy prędzej na punkcie swojej twarzy (a raczej pewnej jej części:))niż reszty ciała,bo figure mam bardzo dobra, i z tego co widze to wiele młodych (i nie tylko)kobiet ma ładne figury. więc nie wiem, chyba mieszkamy w różnych częsciach Polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
szara1982 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 28.07.06, 09:18 ja mam 24lata a wyglądam na 17:)ostatnio jak kupowałam piwo pani kazała mi pokazac dowód:) Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 31.07.06, 19:13 Oj, naiwny facet sie odezwal. Piersi ma zrobione - widac. Klka drobnych liposukcji, makijaz na calym ciele (jakbys ja dotknal, to bys musial lapy umyc), w posladkach moga byc implanty. Twoja dziewczyna tez tak moze wygladac. Za jakies 200 tys zl. Oczywiscie, jesli lubisz silikon w dotyku. Prawie jak cialo. Prawie. Ale tobie polecam plastikowa lale. Tanio. Za 20 tys zl jest model piekniejszy od miss. Do wyboru do koloru: bland, czarnula, ruda. Na twoj poziom rozwoju umyslowego bedzie IDEALNA, bo nic nie czuje. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 13:48 "szczupluteńka murzyneczka .mozepamietacie .ona byla najpiekniejszą miss word jak dla mnmie ..takasłodziutka i niewinna .." - czy tylko mnie się wydaje, że to jakiś napalony na lolitki pedofil? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 13:50 odczep sie w końcu ode mnie dziewczyno.. jakbym byl napalony to by mi sie podobaly wszystkie młode panny i wszystkie misski a mi sie zadna z twarzy nie podobala opróćz tej własnie murzyneczki z angoli czyu skąds tam co wygrala miss word kilka lat temu..ona byla przesliczna i zjawiskowo piekna..jakbys cholera pamietała która to to bys sama siezachwycala.. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 14:12 www.telemundoeventos.com/missuniverso/wallpapers/wp_puertorico_1024.jpg tutaj wyglada naturalniej ..aż dziwne..nawet lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi1401 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 14:35 ja myślę, że wiele z nas ma o niebo lepszą figurę niż ona, tylko jak ktoś się rozgląda za chłopcami to trudno mu to czasem zauważyc. To tak w kwestii technicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 15:57 daj nam mireczku na masaże,kosmetyczki,prywatnego kucharza,kosmetyki z najwyższej półki,trenera i co pół roku na odsysanie tluszczu i korekte zmarszczek a każda będzie wyglądała jak tam panienka.......ale móże swoją drogą nie każda chce a druga rzecz jeśli patrzysz tylko na wymiary,buźkę itd to powodzenia życzę w szukaniu osoby na całe zycie:)choć w sumie jest opcja- dmuchana:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 16:30 Gdybym miała wyglądać jak miss world(figura)a byłabym twoją żoną to nie miał byś okazji widzieć jak cokolwiek jem(spożywam)no niestety ale taka uroda niektórych kobiet ze cokolwiek by nie jadły to szlag trafia ich sylwetkę.Teraz njest gorąco i nie chce mi sie prawie wcale jeść to chudnę,ale wystarczy że przez dwa dni zjem Sniadanie,obiad i koację(nie pogryzając pomiedzy posiłkami i nic nie słodząć(a brzuch wystaje mi jak w 6 m-cu ciąży.Na szczęście mój facet jest zwolennikiem teorii że"chłop nie pies i na gnaty nie poleci"i dziękuję Bogu ża takiego faceta:)))))Co nie znaczy że o siebie nie dbam... Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes208 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 16:43 A ty masz taką figurę jak MISTER UNIVERSUM ? Dlaczego nie starasz sie mieć takiej rzeźby jak on. Cała twoja głupota blednie przy takich facetach jak on! Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 26.07.06, 16:54 oj, mireczku, mireczku, a leki dzisiaj wziales? bo jakos tak od rzeczy mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek polki to najpiekniejsze kobiety swiata!!! 26.07.06, 18:58 TO PRAWDA ALE NIESTETY NIEMAJĄ KASY NA KOSMETYKI I MASAŻE..I PRZEZ TO SĄ NIEZADBANE I GRUBE:( Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: polki to najpiekniejsze kobiety swiata!!! 26.07.06, 21:50 Miruś, zadzwoń do przyjaciela i się wyżal, a nie tu bzudry jakieś wypisujesz... Skasujcie ten post, bo rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
renata9910 a ja mam lepsza figure! 26.07.06, 17:05 i jestem mama pol rocznych blizniakow,chcialabym zobaczyc te misski po porodzie bo wtedy mozna cos powiedziec o figurze a nie jak sie jest 20sto latka i na wiecznej diecie. Wiele z nas jak mialo 20lat bylo szczuplymi kobitkami,a po ciazach doprowadzilo sie do wygladu wieloryba i nic nie robia zeby chociaz troche zadbac o siebie ,no bo po co mam juz dziecko i meza wiec po cholere dbac o siebie a to jest bledne myslenie,tyle ze to tez sie tyczy mezczyzn bo chcialabym zauwazyc ze w polsce jest przewaga pieknych kobiet bo mezczyzni sa zaniedbani niedomyci z piwnym brzuchem takie sa niestety realia. Ostatnio widzialam wiele takich scen w W-wie super laska z kolesiem wygladajacym na 9 miesiac ciazy i calkowicie nie pasujacym do tej pieknej zadbanej dziewczyny, moi przyjaciele z wloch za glowe sie lapali co tu sie dzieje bo u nich jest odwrotnie panowie az przesadnie zadbani a dziewczyny to kaszaloty z wielkimi tylkami i do tegi zadzieraj nosa. Lepiej panowie zebyscie docenili co macie w tej polsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Propozycja dla "mimrek" : 26.07.06, 17:58 Może pokażmy tu fotkę jakiegoś aktualnego NAJPIĘKNIEJSZEGO mężczyzny świata,a obok mimrek zamieścisz nam swoją foteczkę i się zabawimy w grę pt. "Co mimrek ma NIE TAK" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka81 Re: Propozycja dla "mimrek" : 03.08.06, 11:27 hehehe dobre, usmialam sie do lez:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-gigi Re: Gdybyś mimrek miał choć jedną szarą komórke.. 26.07.06, 20:22 ona dla mnie wcale nie ma takiej fajnej figury..jest taka jakaś glistowata. wlasnie jak dla mnie zero kobiecości. i do tego jeszcze zionący z niej plastik...blleeee Odpowiedz Link Zgłoś
bieta0 Re: ja po 2 dzieci wygladam rewelacyjnie 27.07.06, 10:37 Drogi Mirku!!! Tak sie składa ze ja po urodzeniu 2-i dzieci wyglądam rewelacyjnie,a mój mąż oraz wielu jego kolegów wręcz sa w zachwycie.Waze 55 kg,wzrost 168,wymiary 92/66/92. mam 31 lat ale wszyscy mi odejmuja o 10.Jak widzisz wiele kobiet dba o siebie,musze dodać iz nie kozystam z usług żadnych gabinetów.Niestety nie wszystkim kobieta udaje sie tak wyglądac i zapewne Twój post je bardzo zdenerwował ,obraził.Jesteś troche egoistą i może bardziej spojrzyj na siebie czy aby jestes takim ideałem bo raczej wydajesz sie chłopakiem bardzooooo zakompleksionym.Pozdrawiam / Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 operacje plastyczne 27.07.06, 10:54 a wiesz po ilu operacjach plastycznych są te babeczki, sama miss uniwersum ma silikony ty co chwile zmieniasz zdanie , raz piszesz,że kobiety w Polsce są piękne a za kilka dni porównujesz nas z miss, a ty dlaczego nie masz figury kulturysty i nie jesteś przystojniakiem z reklamy? zadajesz głupie pytania to masz głupie pytanie , i proszę mi odp? a Twoja dziewczyna nie dorównuje miss...pokazywałeś jej zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
bieta0 Re:pokaż nam swoje zdjęcie 27.07.06, 11:04 Poprzedniczka ma racje -pokaż nam swoje zdjecie a my Cię ocenimy bo sama jestem ciekawa jak wyglada ktoś co ocenia wszystkich dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
goldengirl Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 27.07.06, 11:16 odpowiedz mi na jedno pytanie - po co mam miec taka figure? Po pierwsze nie jestem "panienka", po drugie nie mam zamiaru sie glodzic, wystapic w konkursie hmmm "pieknosci", lansowac sie przed takimi facetami jak ty i wazyc 40 kilo przy wzroscie 178... Jestem zadowolona ze swojej figury, wygladam atrakcyjnie i mam wspanialego mezczyzne u boku.Na ulicach widze fajne usmiechniete dziewczyny o roznych figurach, za to mniej facetow, ktorzy mieliby troche oleju w glowie. Jest natomiast duzo takich jak ty, zyjacych obrazkami z playboya. Zycze szczescia z gazetowa panienka... Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 27.07.06, 16:24 ale miss universum niema silikonów.. gdyby je miala to by miala wieksze piersi a ma strasznie malutenkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 do mimrek 27.07.06, 16:45 pokaż nam swoją fotkę to wtedy ja Ciebie ocenie bo jak tak czytam Twoje wypowiedzi to musisz być boski skoro tak wybrzydzasz - że niby wszystkie grube itp. Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: do mimrek 27.07.06, 17:21 to prawda ze miss niema silikonów ..przeciez jej piersi wygladaly na wiszące a nie sterczaly jak balony..a pozatym byly bardzo maleńkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 27.07.06, 19:58 moze nie jestem miss ale mam szczupla zgrabną figurę i lubię swoje ciało.nigdy nie musialam sie odchudzac ani stosowac zadnuych diet za co jestem wdzieczna losowi, a Ty dlaczego nie jesteś bradem pittem? Odpowiedz Link Zgłoś
szara1982 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 28.07.06, 09:23 jakim jesteś nieszcześliwym mężczyną.Szukasz dla siebie idealnej kobiety i nie możesz jej znalexć....to oczywiście wina kobiet bo tak uroczy mężczyna jak ty nie zasługuje na dziewczynę niedoskonałą...tylko nie przyszło ci może do głowy to, że doskonała dziewczyna nie miałaby ochoty zadawac sie z takim ograniczonym dupkiem, który na wszystko patrzy przez pryzmat wygladu???moze najpierw zbadaj doskonałość twojej figury a potem oceniaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Gdyby mimrek był mężczyzną... 28.07.06, 09:29 a nie smutnym trollem-kobietą. Można gdybać i gdybać, a samotności od tego nie ubywa trollku :) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_lez Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 28.07.06, 10:36 śliczna jest tegoroczna Miss Universum. Zazdroszcze jej urody ja mam słowiańską. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 31.07.06, 00:42 O jacie krynce, takiego półgłówka tom dawno na oczy nie widziała :D :D :D :D :D A tak poważnie - kobietki, toż to tylko prowokacja. Przecież ten palant nie ma zieloego pojęcia jak wyglądamy :D Może tylko sobie popisać co mu sie podoba, a my się niepotrzebnie denerwujemy. Szkoda słów na takiego bęcwała [dobrze napisałam?]. Ja też na figurę nie narzekam, a tm baedziej mój facet. Ciekawe co byś mówił, Mirku, gdybyś zobaczył tą swoją "miskę" między nami - bez przerobionych zdjęć, ustawianego światła, bez operacji, peofesjonalnego stylisty i drogich ciuchów. Przeszedłbyś obok i dalej szukał tej pasującej do Ciebie, najprzystojniejszego mężczyzny świata :D :D :D nie no lol, uśmiałam się, powalają mnie tacy kolesie. Oni naprawdę myślą, ze playmates istnieją XD [przepraszam ze ewentualne błędy w druku, późno jest] Odpowiedz Link Zgłoś
spioszka21 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 01.08.06, 14:36 a dlaczego wy nie jesteście: cudowni kochani mądrzy!!?? ...dlaczego nas nie szanujecie !!??...a poza tym musicie się przyzwyczaić do tego że teraz to kobiety coraz częściej decydują, więcej zarazbiają, są lepiej wykształcone i wymagają...więc zróbcie nam tą przyjemność i sprostajcie naszym wymaganiom wtedy być może my pomyślimy o spełnieniu waszych chłopięcych fantazji!...ps:figurę można zmienić mentalność zmienić trudniej a o inteligencji w ogóle nie będę wspominała...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...myślisz że taka kobieta jak ja będzie chciała spojrzeć na kogoś takiego jak ty!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
orlandu Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 01.08.06, 14:50 hie hie hie hie - ale masz człowieku gust xD podobają ci się wieszaki na ubranie z twarzą jak transwestyta ??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D - człowieku idź się lecz albo szukaj żony na tvn style :D:D:D:D:D:D:D:D:D - powodzenia - tylko jak ją już znajdziesz to załóż jej ciężkie buty żeby jej wiatr nie porwał :D:D:D:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
asiula.b Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 03.08.06, 14:45 Zgadzam się, że ma super figurę ale nawet gdybym chciała taką mieć to sie po prostu nie da, bo mam 157 cm wzrostu :)) (i trochę do zrzucenia po porodzie ale to już wyłącznie wina mojego lenistwa - przyznaje się bez bicia). A zresztą.. fajnie mi z moim wzrostem. Jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbie88 Re: Gdyby choć jedna z was miala taką figure jak 03.08.06, 22:30 a czy sa jakies cwiczenia ktore nie wplyna na wielksoc biustu? Odpowiedz Link Zgłoś