Gość: gia IP: 157.25.119.* 14.02.03, 11:31 ze złotymi opiłkami. Gdzie go mogę nabyć w Polsce lub za granicą ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: Puder sypki firmy MAC 14.02.03, 22:09 Podciągam i nieśmiało się połączam - też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Puder sypki firmy MAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 22:42 W Polsce nie ma kosmetyków MAC. Za granicą są np. w Wielkiej Brytanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisek Re: Puder sypki firmy MAC IP: *.corelab.com 15.02.03, 00:05 Gość portalu: gia napisał(a): > ze złotymi opiłkami. > Gdzie go mogę nabyć w Polsce lub za granicą ??? Procukt z Canady www.nordstrom.com www.gloss.com (jest tam super promocja) w sklepach: NORDSTROM, SAKS FIFTH AVENUE i MAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Puder sypki firmy MAC IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 21:10 ktos sie moze orientuje ktory kolor wyglada najladniej? www.gloss.com/product/index.jsp?productId=1122327&cp=1117669.1117695 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisek Re: Puder sypki firmy MAC IP: *.houston.rr.com 16.02.03, 21:15 Opisz sie jak wygladasz? Jak chcesz moge zapytac profesjonaliste o rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Puder sypki firmy MAC IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 21:17 ktorą czesc ciala konkretnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Puder sypki firmy MAC IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 21:26 no dobra nie bede przeciągac.niewysoka, szczupla brunetka(powiedzialabym jasna brunetka;) wlosy miedzy krotkimi a dlugimi.jasna karnacja,oczy zielono - niebiesko- szare.hmmm co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisek Re: Puder sypki firmy MAC IP: *.houston.rr.com 16.02.03, 22:33 Try golden bronze. It will make your eyes look greener too. Use only on your cheekbones, chin and forehead. Blend well. Invest in a brush. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisek Przepraszam IP: *.houston.rr.com 16.02.03, 23:54 Strona Gloss jest po angielsku wiec tak odpisalam. Przepraszam ale "Gazeta" to moj jedyny kontakt z polskim wiec latwo cos pokrecic. Chodzilo mi o to ze swiecace pudry zle nalozone podkreslaja niedoskonalosci skory. Pozdrwiam. Mlodo sie tu czuje! Doris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Przepraszam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 08:52 bardzo dziekuje.obie odpowiedzi zrozumialam;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś