Gość: Gabbana IP: 217.153.77.* 14.02.03, 11:40 Moja ulubiona ksometyczka przyjmuje az na Zoliborzu, a ja niestety mieszkam na Mokotowie i jest to dla mnie cala wyprawa. Czy mozecie polecic dobry gabinet z manicure na mokotowie lub w centrum? gabbana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Gdzie dobry manicure w Wa-wie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 13:22 Ja też kiedyś miałam podobny problem, mieszkam na Mokotowie i nie chciałam daleko jeździć, więc znalazłam salon TIPS. Polecam z całego serca, mieści się na Placu Powstańców Warszawy w hotelu Warszawa. Jestem bardzo zadowolona z ich usług, przede wszystkim bardzo dokładnie i czysto wykonywany jest zarówno manicure jak i pedicure, panie (są dwie - Monika i Małgosia) są rewelacyjne. Ponadto długo się trzyma na paznokciach. Ja bardzo lubię pójść sobie tam od czasu do czasu, te pół godziny są naprawdę przyjemnością. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kizia Re: Gdzie dobry manicure w Wa-wie? 14.02.03, 23:40 Cześć, kiedy jeszcze miałam czas malować paznokcie poza domem, to chodziłam na ostatnie piętro hotelu Europejskiego, do gabinetu Laskus, do pani Joasi. Ceny jak wszędzie, a pani bardzo fachowa. Kizia Odpowiedz Link Zgłoś