brookie 15.02.03, 10:02 Dziewczyny! Poradzcie mi dobry krem do depilacji - szczegolnie bikini line. Ostatnio kupilam Veet, ale nie bylam zadowolona. Nie usunal wloskow do konca i skora byla podrazniona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaneta Re: Kremy do depilacji IP: *.sarinet.pl 15.02.03, 10:42 Wiesz, nie chcę Cię straszyć ale te kremy są do niczego. Veet czy nie Veet. Chyba wypróbowałam już wszystkie i wierz mi one nic nie dają. Szkoda nerwów i skóry. Lepiej popytaj znajome o dobrą kosmetyczkę w Twoim mieście, która radzi sobie z woskiem i będziesz miała spokój na 3 tygodnie. Pozdrawiam, Żaneta. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Kremy do depilacji 15.02.03, 13:18 Dzieki Zanetko! Maz obiecal, ze zaplaci za kosmetyczke i powiedzial ze przysle Ci rachunek ( tylko zartuje ). Ale dzieki za rade! Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: Kremy do depilacji 15.02.03, 13:23 Przepraszam Cie Zanetko .Maz rozrabial na innych forach i zalogowalam sie jako jego login. Jeszcze raz dziekuje za rade. Odpowiedz Link Zgłoś