Dodaj do ulubionych

Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagajcie!

22.08.06, 01:34
s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=38445972726478311315&act=&gk=money

hej...widze ze znow jest zapotrzebowanie na brzuszek:)...szkoda ze nikt znow
nie wrzucil tego filmiku na wyslij..bo bezsensu kazdemu wysylac bo to bardzo
dlugo trwa!MAM NADZIEJE ZE teraz bedziecie mogly sobie sciagac ten filmik:)
pozdrawiam
lola:)
Obserwuj wątek
    • simply_me Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 22.08.06, 06:01
      Thanks lola :)
      • foty.foty NA PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 22.08.06, 11:51
        s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=00789655663794078379&act=&gk=leasing
        na pupe:)ten jednak duzo zajmuje:(
        • kaskaskas Re: NA PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 22.08.06, 23:19
          Mi te strony sie w ogole nie otwieraja... :( Sama nie wiem dlaczego :( Czy ktos
          moglby mi przeslac brzuch i pupe na maila gazetowego? Bardzo prosze
          • foty.foty Re: NA PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 23.08.06, 02:08
            nie wiem jak moga ci sie nie otwierac..
            sprobuj skopiowac linki...wlansie stamtad mozesz sciagnac te filmy :
            na mail ci nikt tego nie przesle bo zajmuja one bardzo duzo miejsca..i poprostu
            nie przejda!
      • foty.foty Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 25.08.06, 19:05
        up
        • xsenna Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 25.08.06, 22:31
          dzieki sciagnelam sobie na brzuch,i mam pytanko czy ktos moze mi podac linka do
          emuli.
          • foty.foty Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 26.08.06, 14:49
            wpisz w szukaj Tamilee Webb i ci wyskoczy...
            i sciagaj:)
    • roza06 Re: Tamilee Webb-jeszcze na nóżki, zwłaszcza udka 23.08.06, 13:50
      plizzzzzz
    • roza06 Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 23.08.06, 13:52
      ale ten na pupe ma jakiś kod
      • iskierkaaa Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 23.08.06, 14:08
        Podbijam !

Tez chciałam sciągnac pupę (brzuch juz mam ) i niestety nic z tego -
        zakodowane - pewnie trzeba wykupić dostęp sms ... nie da się tego przerzucić na
        bezpłatny serwer? Prosimy !! :-)
        • guapisima Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 23.08.06, 14:30
          Ja mam na pupę. Po spakowaniu zajmuje jednak 252MB, a z wyslijto.pl mozna
          bezpłatnie ściągnąć pliki do 250MB. Pobranie większych kosztuje 2,5 PLN. Jeśli
          znacie inny serwer, gdzie mogę to umieścić dajcie znać. A w ogóle to ja ten na
          pupę ściągnęłam przez emule.
          • iskierkaaa Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 23.08.06, 14:34
            Znam www.megaupload.com/ ale tam chyba tez o ile się nie myle do 250MB
            bezpłatnie :(

Ale szczerze dziękuję za dobre chęci :)
            • fortuitous_girl Widze ze macie problem :) 23.08.06, 16:29
              Widze, ze macie dziewczyny problem. Ja wam nie pomoge, bo nie mam tych filmikow, ale podsuwam pomysl, skoro nie chcecie placic czy nie uzywacie emule:).

Skoro film ma powyzej 250M, to proponuje, by znalazla sie jedna chetna posiadaczka filmu i podzielila go na czesci, popakowala je odpowiednio i przeslala na megaupload'a czy inny serwer w formie dwoch odrebnch plikow? A potem sobie kazda z was scali je na wlasnym kompie?
              • foty.foty CENY! 23.08.06, 19:24
                dziewczyny sorry ale 3zl to nie jest majatek zeby sie z tym wszystkim tak
                bawic???!za3zl to z gazeta nawet filkimu nie kupimy do cwiczen ...wiec
                jesli niektorym dziewczynom zal jest placic kase to juz lepiej niech kazda sobie
                sciagnie przez emule i sprawa zalatwiona....
                wrzucilam na wyslij bo ma on najtansze ceny za transfer duzych plikow...wiecej
                nie moge nic zrobic...
                pozdrawiam
                lola
    • 08madzia08 Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 24.08.06, 10:25
      jeśli się ćwiczy, powiedzmy 2 razy w tyg. i nie stosuje się żadnej diety to po jakim czasie można spodziewać się rezultatów (o ile wogóle można) dzięki za odp.
    • foty.foty Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 24.08.06, 23:45
      up
    • foty.foty Re: Tamilee Webb-Ja chcę miec taki brzuch!SCIagaj 28.08.06, 14:04
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka