Dodaj do ulubionych

Olay-wymiana kremu za darmo.

25.08.06, 15:33
Na stronie www.olay.pl miała być zamieszczona lista kremów, po których
pudełka można wymienić w wybranych punktach na krem Olay za darmo. Wchodzę na
stronę, klikam, na listę,ale lista się nie pojawia. Czy któraś z Was
dysponuje tą listą? Proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • aderty Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 25.08.06, 16:02
      www.olay.pl/index.php?id=wymien_krem_gdzie
      • aderty Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 25.08.06, 16:04
        aaa...chodzi Tobie o listę kremów. Sorki, nie doczytałam.
        • krzaczekbzu Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 25.08.06, 16:11
          Produkty podlegające wymianie

Wymianie podlegają puste opakowania wyłącznie po kremach lub emulsjach do
          pielęgnacji twarzy o działaniu przeciwstarzeniowym i/lub przeciwzmarszczkowym,
          których regularna cena detaliczna w ciągu ostatnich 6 miesięcy wynosiła co
          najmniej 40 PLN, albo opakowania zawierające krem lub emulsje spełniające
          warunki, o których mowa wyżej.
          Dopuszcza się możliwość wymiany także produktu nieokreślonego na wspomnianej w
          pkt 8 liście, o ile spełnia on warunki, o których mowa w pkt 7 niniejszego
          regulaminu. Cena detaliczna będzie stwierdzana wyłącznie na podstawie oryginału
          paragonu (faktury) potwierdzającego zakup danego produktu, zaś działanie
          przeciwstarzeniowe lub przeciwzmarszczkowe produktu weryfikowane będzie w
          oparciu o informacje dostępne na opakowaniu.
          Opakowanie po kremie musi pozwalać na identyfikacje marki i rodzaju kremu.
          Wymianie nie podlegają produkty Olay.

• an_anya_ya Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 25.08.06, 16:16
            beznadzieja... kto gromadzi puste podeleczka i rachunki za kremy, jak juz je
            zuzyje...
            • justa_79 Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 25.08.06, 16:56
              informacja o akcji pojawiła się dawno temu, więc był czas, aby kupić krem,
              zużyć go i zachować paragon. widzę, że nie tylko filtry są be, ale w ogóle
              wszystko ;P
            • ewelline Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 25.08.06, 19:30
              No może nikt ale jak ktoś chce wziąć udział w tej promocji to może kupić teraz
              krem i zachować paragon. Proste.
            • othala76 Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 26.08.06, 19:48
              to rachunek też jest potrzebny??????
    • fr-edza Re: Olay-wymiana kremu za darmo. 25.08.06, 17:07
      No tak , masz racje , troche czasu było i jak ktos kupuje kremy z listy to warto
      wymienić:)
      Ja nie kupuję to nie wymieniam , bo nie mam czego:)
      • k.anklewicz Do Łodzianek! 26.08.06, 19:41
        Byłam wczoraj w Kosmeterii w Manufakturze i mimo, że na stronie olaya jest wymieniona jako jeden z punktów, gdzie kremy będą wymieniane, panie mnie poinformowały, że nic podobnego. Podobno można będzie krem wymienić w aptece pod Geantem albo w Galerii Łodzkiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka