Dodaj do ulubionych

mały biust

27.08.06, 22:10
piszę chyba tylko dlatego, że potrzebuję wsparcia psychicznego. mam mały
biust, za to natura obdarzyła mnie dużą pupcią. w kostiumie wyglądm więc
niezwykle zabawnie. wstydzę się chodzić w obcisłych bluzkach i nidgy nie
wyszłabym z domu bez stanika... czy jest ktoś, kto ma podobny problem? i jak
sobie z tym radzicie?
Obserwuj wątek
    • lafaza Re: mały biust 27.08.06, 22:14
      taaak ja tez nie wyszla bym bez stanika bo mam biust za duzy i to tez nie jest
      wcale tak fajnie ... jak chcesz mozemy sie zoamienic :):):)
      • monica233 Re: mały biust 27.08.06, 22:18
        ehhee ojjj wspcozuje wam ze niemozecie wyjsc z domu bez stanika a ja wlansie
        czasami wychodze bez stanika a mam mały biust o rozmiarze 75 B i jestem bardzo
        zadowolona z swoich piersi bo małe sa piekniejsze i sexowne.Najwazniejsza zeby
        była bardzo jędrna i sexowna i to wszytsko wiec niemacie sie z czego wstydzic:)
        • fr-edza Re: mały biust 27.08.06, 22:24
          No właśnie , najważniejsze to zaakceptować samą siebie , dostrzec w sobie piękno
          , jak Ty to zauważysz to i reszta też . Ja też mam 75B i nie zamieniła bym go na
          rzaden inny:P , tylko ze ja mam problemy z kręgosłupem i u mnie mały bius to
          wyjatkowa zaleta.
          Zreszta kiedy mówię mężowi - "mały biust" , to zawsze dostaję ochrzan ;), że nie
          mam małego , tylko piękny średni i jędrny biust:)

• navojkaa Re: mały biust 27.08.06, 22:30
            Ooooo przepraszam zaprotestuję, B75 to nie jest mały biust, średni :) Taki
            akuracik. Ja jestem bardzo zadowolona, nie grozi mi obwiśnięcie (jak
            posiadaczkom większego) a i bez stanika moge spokojnie chodzić (czego nie mogą
            posiadaczki A). Cieszcie się dziewczyny :)
            • monica233 Re: mały biust 27.08.06, 22:39
              :) no i tak ma być:)navojka no masz racje mzoe niejest az taki mały rozmiar
              tylko sredni :)wiec ciesze sie bardzo ze moje piersi strasnzie do mnie pasuje
              waze 48 kg przy wroscie 165cm wiec gites:)niewstydzcie sie dziewczyny!!
    • doorciaa Re: mały biust 27.08.06, 22:41
      a dlaczego niby posiadaczki biustu w rozmiarze A musza nosic staniki? bzdura!
      Ja mam rozmiar 75A badz 70B (roznie to wypada..nie wiem dlaczego) i latem
      bluzki z wcietymi plecami badz o jakims ciekawym kroju nosze wlasnie BEZ
      STANIKA :) i sie nie wstydze! mojemu chlopakowi sie podoba moj malutki ale
      kraglutki biuscik, a jak przez taka bluzke bez biustonosza przebijaja sterczace
      sutki to w ogole jest w 7 niebie..takze dziewczyny z malymi biustami, nie
      wstydzmy sie chodzic bez stanika! Stanik wiele nam biustu nie powiekszy..a poza
      tym po co kazda oszukuje siebie i innych..gdybysmy ukazaly swiatu nasze
      faktyczne ksztalty to i wstydzic sie nie byloby czego, bo okazaloby sie, ze
      jest mnostwo dziewczyn o malych rodzynkach :)
    • sloneczna.dziewczyna Re: mały biust 28.08.06, 07:21
      "pupcia"?
      "rodzynki"?
      "sexowne"?
      "biuścik"?

Czy wy czytacie to, co piszecie? I ile macie lat? 14?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka