Dodaj do ulubionych

fajny błyszczyk do ust

IP: *.telenor.pl 28.02.03, 13:40
Chciałabym sobie kupić z wiosną błyszczyk w jakimś fajnym wesołym kolorze,
ale żeby był dobry. Może coś doradzicie. Zastanawiam się między innymi nad
błyszczykiem AVONU Hydra Finish (jest teraz w dodatkowej ofercie). Słyszałam
też dobre opinie na temat nowych błyszczyków L'Oreala. Poradźcie coś.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: fajny błyszczyk do ust IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 13:54
      Czesc Kiciu ja mam ten błyszczyk :)) kupiłam go kiedy był normalnie w katalogu
      ma cechy kazdego normalnego błysczyka to znaczy nie jest zbyt trwały ale
      pieknie wyglada na ustrach nie lepi sie :)) za taką cene jak jest w dodatkowej
      ofercie polecam jak najbardziej :) ja ma tylko inny kolor :)
      • Gość: ola s. Re: fajny błyszczyk do ust IP: *.za.net / *.gazeta.pl 28.02.03, 17:07
        Ja jestem bardzo szczesliwa uzytkowniczka blyszczyka
        Loreala Glam Shine - slicznie sie blyszczy, nie lepi,
        a co najwazniejsze jest duzo trwalszy od innych. Polecam :)
        Kosztowal 40zl.
        • Gość: inka Re: fajny błyszczyk do ust IP: *.BMJ.net.pl 28.02.03, 23:58
          właśnie się na niego czaję :) a jaki masz kolorek? bo słyszałam, ze te
          kolorki na ustach wygladają znacznie jaśniej niż w testerach... ja chciałabym
          taki jasny beż to jest chyba 06
          • Gość: ola s. Re: fajny błyszczyk do ust - do inki IP: *.za.net / *.gazeta.pl 01.03.03, 12:11
            ja wlasnie mam numer 06 :), a to dlatego ze lubie
            naturalne kolory. naprawde go uwielbiam.
            --
            nie wiem, czy dobrze pamietam, ale to chyba ty pisalas
            o hurtowniach kosmetycznych w Gliwicach, tam widzialam
            je po 38 zl.

Gość portalu
            • Gość: inka Re: fajny błyszczyk do ust - do inki IP: *.BMJ.net.pl 01.03.03, 23:15
              dzięki za odpowiedź :)

tak to ja pisałam o tych hurtowniach w Gliwicach, widziałam je ostatnio ale nie
              pytałam o cenę teraz juz wiem :) w innych kosmetycznych kosztują około 45zł
    • Gość: Eilen Re: fajny błyszczyk do ust IP: router:* / 10.2.17.* 28.02.03, 14:41
      Tylko Bourjois! :)
      • Gość: Lucre Re: fajny błyszczyk do ust IP: *.ipartners.pl 28.02.03, 18:32
        jak zwykle i zapewne do końca dni moich woelbić i polecać będę błeszczyki
        Isadory. nie lepią się, dają subtelny kolor i cudny połysk. miodzio. choć glam
        shine tez swietny.
        • Gość: u Re: fajny błyszczyk do ust IP: *.pl / 192.168.1.* 01.03.03, 12:30
          polecam za 8 zł błyszczyk Bell kolor 06 - brudny bezowy róz, jest niezwykle
          lekki i trwały !
          • Gość: Jagna Re: fajny błyszczyk do ust IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 01.03.03, 19:17
            Dla mnie najlepsze błyszczyki to błyszczyki IsaDory. I jest duży wybór kolorów.
            • Gość: Asha23 Re: fajny błyszczyk do ust IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 19:28
              polecam błyszczyki firmy"Diadem' w miare trwałe i tanie-ok.9-10 zł
    • elve Re: fajny błyszczyk do ust 01.03.03, 21:57
      PPOLECAM INglota w srebrnym stożkowym opakowaniu. kosztuje około 15 zł.
      świetnie się nosi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka