megus7 16.09.06, 11:28 Stasznie wolno rosna mi włosy :( Co moze przyśpieszyć ich wzrost? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meiga Re: coś przyśpieszające wzrost włosów? 16.09.06, 17:29 Możesz wcierać w skórę głowy miksturkę z kilku kropli olejku rycynowego i soku z cytryny-mieszasz to razem, wcierasz, a potem na głowę folia i czpka na przykład i z godzinkę trzymać. To działa też w wielu przypadkach na zmniejszenie wypadania włosów, ale, niestety, trochę kiepsko się zmywa to to. Jeśli nie chce mi się "bawić" to nakładam gotową odżywkę Wax, która w przypadku moich włosów spisuje się świetnie. No i łykam Skrzypowitę (kiedyś Silikę). Włosy rosną mi bardzo szybko, przestały wypadać, są ładne, a na braniu tabletek zyskały też paznokcie :). Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: coś przyśpieszające wzrost włosów? 16.09.06, 17:32 Polecam szampon Seboradin Niger ( do kupienia w aptece - 13 zł). Bardzo szybko po nim rosną włosy. Po 3 tygodniach mam odrosty takie jak zwykle miałam po 2 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyszkasia Re: coś przyśpieszające wzrost włosów? 16.09.06, 17:37 ciąża Farbuję się teraz w odstępach sporo krótszych niż poprzednio, bo włosy rosna jak wściekłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: coś przyśpieszające wzrost włosów? 16.09.06, 17:39 deszcz:) ps. a co polecacie na zwolnienie porostu włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
majka_martyna Re: coś przyśpieszające wzrost włosów? 16.09.06, 18:22 Seboradin lotion jest dobry,polecam,jesli nie masz problemu ze skórą glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
agula185 Re: coś przyśpieszające wzrost włosów? 17.09.06, 22:11 - Tabletki ze skrzypem lub vitapil (ten na wzmocnienie włosów) - odżywka wax - podobno dobry jest też szampon i lotion Neril firmy Garnier (można kupić w aptece) Odpowiedz Link Zgłoś
majka_martyna Loxon 5%-co za bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 18.09.06, 08:57 widac ze ktos nie wiele wie na ten temat, to jest rada na wyłysienie !!!!!! Megus7 witaminy, i seboradin lotion wystarczy,podobno dobrze jest dolewac kilka kropelek oleju rycynowego a loxon jest na lysienie androgenowe Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: coś przyśpieszające wzrost włosów? 18.09.06, 10:54 Ciąża. Mnie urosły w tym czasie ze dwadzieścia centymetrów. Odpowiedz Link Zgłoś
kassi_23 Rada od serca 18.09.06, 12:06 najlepiej niech włosy same sobie rosną w swoim tempie bez "doplaczy" mozna sobie tylko problemy narobic. Do tej pory lekko wypadały, chciałam przyspieszyc odrost,zakupiłam sobie seboradin serie całą i niedosc ze włsoy nie przestały wypadac to zaczely bardziej od bardzo podraznionej skóry,łupiezu ,świądu czego nigdy u mnie nie było. I teraz lecze skóre :((( Odpowiedz Link Zgłoś