spodnica 21.03.03, 02:20 Szukam już tego od dłuższego czasu. Gdzie to można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Body Butter - Fruttini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 07:29 Ja widziałam ostatnio w Auchanie, sa tam na 100% i chyba też w Carrefourze albo Geancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Re: Body Butter - Fruttini IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 09:17 Na pewno są w sieci Selgros - kosztują ok. 15,00 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger82 Re: Body Butter - Fruttini 21.03.03, 09:28 Drogerie Natura :) Mmmrrrr to moj ukochany balsam! Zwlaszcza Milk&Honey. Odpowiedz Link Zgłoś
spodnica Re: Body Butter - Fruttini 21.03.03, 12:27 kurczę, Auchana w Krakowie nie ma, w Geancie szukałam, też nie ma, a Carefour mi nie po drodze :-) ktos może mi powie gdzie to w Krakowie, w centrum znaleźć? dzięki za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Body Butter - Fruttini 21.03.03, 13:03 ja kupilam go w drogerii Natura. Nie jestem z Krakowa, ale na pewno cos takiego macie:) Kosztowal ok. 25 zl, jest o zapachu miodowo-mlecznym, mniam:) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fruttini w Krakowie IP: *.bunkier.tbg.net.pl 21.03.03, 14:31 Ja też ostatnio szukałam produktów tej firmy. Dawniej rzeczywiscie były w D. Natura, ale ostatnio (po przeniesieniu sklepu) już ich nie ma. Na pewno body buttery tej firmy sa w Carefourze na Czyżynach. Ale tylko miodowy i wisniowy. Sa tez zestawy: zel pod prysznic + woda perfumowana w spray'u (czy cos takiego :-), ale tez tylko miodowe, wisniowe. Jestem ciekawa czy mozna znalezc gdzies jeszcze inne produkty tej firmy w Krakowie np. peelingi do ciała. Czy ktos wie gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
krajka Re: Fruttini w Krakowie 21.03.03, 15:03 A gzdie w Wawce dostaniemy te cudeńka????? Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Body Butter - Fruttini 21.03.03, 19:19 Hej hej, bardzo króciutko; otóż donoszę, iż w warszawskim Geancie owa seria jest dostępna -widziałam chyba trzy balsamy(miodowy, wiśniowy i ?- jenki, jutro kupię jeden... Dziewczyny, zbankrutuję jak będę do Was częściej zaglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: Body Butter - Fruttini IP: *.bydgoska.krakow.pl 21.03.03, 20:40 Buttery widziałam w krakowskim Realu. Powiedzcie, czy oprócz boskiego zapachu i ceny "w sam raz" kosmetyki tej firmy są coś warte? Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Body Butter - Fruttini 22.03.03, 16:14 Body buttery miło nawilżają - bez rewelacji, ale miło. A zapach trwały nadspodziewanie - pachnie mi nim piżamka, pościel i łazienka... a czasowo nawet narzeczony... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
spodnica Re: Body Butter - Fruttini 22.03.03, 23:27 no właśnie dziś kupiłam w realu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do Spodnica IP: *.bunkier.tbg.net.pl 23.03.03, 16:22 A czy w Realu byly tez inne produkty tej firmy, oprocz body butterow? Prosze napisz jakie. Z góry dzieki Aga Odpowiedz Link Zgłoś
spodnica Re: Body Butter - Fruttini 27.03.03, 01:42 Ojej, zaczęłam dziś używać i mówiąc szczerze - nie jestem zadowolona. Mam zapach milk&honey, pachnie krówkami. Może to i ładny zapach, bo lubię jeść krówki, ale na ciele taki zapach... Hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś