Dodaj do ulubionych

OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ????

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 21:59
Jem sobie teraz sałatke z różnymi oliwkami, tj. czarne, zielone, nadziewane
itd... I się zastanawiam, które sa lepsze, i wiecie co? doszłam do wniosku,
ze bardziej mi smakują czarne. A Wy jakie bardziej lubicie? Pozd :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: smakoszka Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 12:58
      To może byc bardzo smakowity i ciekawy watek :-) Ja osobiści wole oliwki
      zielone nadziewane papryczką :-) Mniam mniem... I chyba zaraz po nie polece
      do sklepu! Pozd.
      • penelope_75 Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? 27.03.03, 13:18
        tylko czarne, bardzo erotyczne :)
        pozdrawiam Oliwko.
    • masia27 Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? 27.03.03, 13:20
      Ja tylko czarne, zdecydowanie!
      • Gość: mada Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.chello.pl 27.03.03, 14:08
        Nie ma jak zielone nadziewane papryką i migdałami albo czosnkiem. Super są też
        zielone z anchois.
      • Gość: mada Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.chello.pl 27.03.03, 14:09
        Nie ma jak zielone nadziewane papryką i migdałami albo czosnkiem. Super są też
        zielone z anchois. Ale tew słokach kupuję naprawdę sporadycznie. Wolę te na
        wagę: są większe i bardziej jędrne, smakowite!
    • elve Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? 27.03.03, 14:48
      zdecydowanie zielone, nadziewane papryką lub anchois. najlepiej smakują latem w
      Portugalii na parkingu przed Lidlem ;)
      • lady Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? 27.03.03, 15:03
        ooo, tam. zielone, tyle że z migdałem w środku, w okolicach Porto. :-)
    • Gość: kk Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.jci.com 27.03.03, 17:57
      greckie czarne oliwki marynowane, najlepiej Kalamata
      • Gość: sedkomp Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 14:45
        Najlepsze oliwki to nasze polskie :-) Z biedronki - hehe Ale teraz tak na
        poważnie- ja najbardziej lubię zielone z papryka i marchewka! Pozd. Oliwka :-)
    • Gość: kolec róży Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 11:21
      Ja najbardziej lubię OLIWKE, czyli osobe która rozpoczeła ten watek. To jest
      najsmaczniejsza oliwka. Całusy Oliweczko :-)
    • ignacja1 Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? 29.03.03, 13:11
      TYLKO ZIELONE !
      Mniam :)
      Chociaz kuzyn gdy sprobowal po raz pierwszy, powiedzial, ze smakuja jak
      flamaster ;) Teraz juz lubi.
      Czarnych nie lubie, sa mdle i bez smaku dla mnie.
    • Gość: samanta Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.kabel.telenet.be 29.03.03, 13:16
      Ja lubie pomieszane - z papryczka , czosnkiem , zielone i czarne .
      kupuje w tureckim sklepie , gdzie sama sobie nakladam i wszystko idzie na
      wage po tej samej cenie :-)
      Jak wracam z zakupow moj kot czeka na czarne oliwki (zielonych nie jada ale
      podobno inne koty lubia je niezaleznie od koloru )
    • Gość: Romeo & Julia Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 12:55
      Zielone sa The Best !!! Pyszne, jednogłośnie zgadzam sie z tym z Julia, moja
      kobieta :-)
    • Gość: OLIWKA_ Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 13:02
      ja najbardziej lubie zielone z papryczka.Do czarnych zupelnie nie moge sie
      przymoc.Za to moj chlopak nie moze patrzec na oliwki, a ja zupelnie nie wiem
      jak mam jego do nich przekonac :)
    • Gość: Eeva-Lisa Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: router:* / 10.2.17.* 31.03.03, 12:13
      Zielone nadziewane czerwoną papryczką- mają najbardziej wyrazisty smak. Czarne
      też lubię, chociaż są dla mnie nieco za mdłe.
    • Gość: roxen Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 22:21
      zielone bez nadzienia na pierwszym miejscu, potem czarne :-) ZNAKOMITE !!!!1
    • Gość: olivetka Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.dial.pl 01.04.03, 14:37
      Cóż, za oliwkami przepadam, niestety w Polsce bardzo trudno (właściwie jest to
      niemożliwe) dostać dobre czarne oliwki, dlatego pewnie większość forumowiczek
      opowiada się za zielonymi, zdecydowanie lepiej jest z zielonymi. A co powiecie
      na oliwki prosto z beczki? Ja najlepsze zawsze jadam w Hiszpani, mniam, mniam
      • Gość: pola Re: OLIWKI - JAKIE BARDZIEJ LUBIECIE ??? IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 18:12
        czarne, czarne, tylko czarneeeee!!!!!!!!!!!MNIAM,MNIAMMMMM!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka