little_fancy 28.10.06, 11:46 poszukuję błyszczyka o czekoladowym zapachu i smaku:) tak zeby nawet po starciu na ustach uytrzymywal sie czekoladowy aromacik... no i oczywiscie, żeby był tani do 20zł:) pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: błyszczyk czekoladowy... 28.10.06, 13:17 inglot kosztuje ok 7 zł w kwadratowym pudełku, nakładany palcem Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: błyszczyk czekoladowy... 28.10.06, 13:18 jeszcze chyba manhattana był, taki w tubce, ale czy nadal jest to nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: błyszczyk czekoladowy... 28.10.06, 14:05 W Galerii Mokotów na stoisku GC mieli błyszczyki Aguoliny(Dolci Baci) o róznych smakach,między innymi czekolada.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla_eyes Re: błyszczyk czekoladowy... 28.10.06, 19:07 Wibo - Be Glamour z efektem chlodzacym - czekolada, wanilia, cappuccino, grejpfrut, cola, kokos ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: błyszczyk czekoladowy... 28.10.06, 20:48 Avon z młodzieżowej serii Color Trend Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: błyszczyk czekoladowy... 28.10.06, 20:54 Nie istnieje nic leszego niż LipSmacker firmy BonneBell z Ohio. Znajdziesz w ich ofercie wszystkie smaki świata. Ostatnio obkupiłam się na Allegro m.in. w sztyft o aromacie M&M'sów. Kupisz albo na Allegro(wpisz: smacker) albo w KapAhl przy kasach. Ceny minimalne, na Allegro ok. 5-8 zł/szt. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: błyszczyk czekoladowy... 28.10.06, 21:22 Smackersy - są świetne - jest na allegro kilku sprzedawców. Odpowiedz Link Zgłoś
tikulek Re: błyszczyk czekoladowy... 30.10.06, 17:14 dax cosmetix - smakowity i tani:) Odpowiedz Link Zgłoś
asikwik smacker allegro 01.12.06, 13:18 ja kupowalam na allegro blyszczyk o smaku cukierków M&M'S super Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: błyszczyk czekoladowy... 01.12.06, 22:34 również polecam Smackersy M&M's. pachną baaardzo intensywnie, po aplikacji czuć z odległości metra;), smakują również i ładnie nabłyszczają. kupowałam u tej pani www.allegro.pl/item146886898_smackers_milk_chocolate_m_m_pyyyyycha_.html miałam też błyszczyk w tubce Dax Cosmetics i też był fajny, nadawał bardzo lekki, ładny kolor, przyjemnie pachniał, tylko nie pamiętam jak było ze smakiem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: błyszczyk czekoladowy... 04.12.06, 13:30 czy ktos moze ma w poblizu kappahl? chcialam kupic dwie rzeczy ale u mnie juz sklepu niema Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: błyszczyk czekoladowy... 06.12.06, 21:33 a, i a propos Allegro i balsamów zapachowo- smakowych chciałam przestrzec przed jednym koszmarkiem;) o, ten: www.allegro.pl/item147077535_balsam_do_ust_dq_chocolate_z_usa_mniam_.html właśnie mi się przypomniało, bo natknęłam się nań podczas porządków. zapach i smak faktycznie świetne, ale usta wręcz matuje;) i nie ma żadnych właściwości pielęgnacyjnych. to tak ku przestrodze, jakby którejś wpadł w oko:) Samckersy są w porządku, ale do firmy Lotta Luv zraziłam się po tym incydencie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: błyszczyk czekoladowy... 02.12.06, 21:59 gdzie jeszcze mozna kupic poza allegro bo tam chca ok 10 zl Odpowiedz Link Zgłoś