Dodaj do ulubionych

STUDIO LASER W WAWIE

02.02.06, 18:01
Witam a moze ktos kozystał z usług depilacji laserowej STUDIA LASER W
Warszawie na Kakowskiego 5.Prosze o wszelkie informacje na temat tego studia
i rezultatow zabiegow....a moze znacie jakies sprawdzone adresy w wawie gdzie
mozna dokonac fachowo i skutecznie depilacji laserowej.dziekuj i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krystyna810 Re: STUDIO LASER W WAWIE 04.02.06, 21:59
      Haga byłam w tym studiu uwazam ze jest onobardzo dobre i go polecam -bylamu
      Pani Gosi jest perfekcjoniska ina dodatekmajadobre ceny -naprawdenie nie
      naciagaja
      • xasia1 Re: STUDIO LASER W WAWIE 06.02.06, 15:14
        Ja tez bylam i dzis ide drugi raz - jest bardzo ok, skromnie, ale sympatycznie,
        no i najwazniejsze, ze sa efekty. Polecam, także cenowo.
    • haga77 Re: STUDIO LASER W WAWIE 06.02.06, 15:33
      dziekuje Wam dziewczyny za odpisanie:)))a co rozbicie jesli mozna spytac? ja
      zamierzam isc tam na bikini
    • haga77 Re: STUDIO LASER W WAWIE 06.02.06, 16:40
      Dziewczyny a powiecie mijeszcze czy to "boli"- bo tez slyszalm rozne opinie i
      jak sie do tego przygotowalyscie(slyszalm,ze trzeba zgolic wlosy tam gdzie chce
      sie ich nie miec)...:))
      • dianda83 Re: STUDIO LASER W WAWIE 06.02.06, 18:33
        Powiem tak... po 1 zabiegu na ciemych wlosach- ustawiła mi kobić na 36-40 J moc
        lasera. Bolało średno, mniej niz depilatorem mechanicznym. Po 6tyg. od
        zabiegu wlosy zaczely odrastac, ale tylko tworząc powłokę
        "wybijającą się". Czyli od czasu zabiegu dwa, trzy razy zaledwie
        "przeleciałam" sobie po nogach żyletką dla efektu gładkosci :)
        No i pojawiły się też normalne włoski, które laser po prostu przeoczył...

Na 2 zabiegu postanowilismy zwiekszyc moc od 36-46 J i bolało jak
        jasne diabli... myslalam ze skonam ;) ale nic, gęba na kłódkę i
        uznałam ze warto się poświęcić :)
        (Oczywiscie nie opalam sie ani nic takiego dla lepszego efektu)
        Ale jak doszłyśmy do brzucha, to już miałam ochotę wrzeszczec. Koszmarek.
        Takze moja ocena ze 40J to bol do wytrzymania. 46J daje wrazenie
        wyrywania pojedynczych wloskow które mocno utkwione nie chca sie
        wydostac, brrrr :)
        Do 40J nie przypalaly mi się miejsca epilowane, z kolei na wyzszej
        mocy tak, 3 dni byłam w strupeczkach. Ale mam ten komfort ze poza
        plamkami (znikają wszystkie max do 2tyg. po zabiegu) nic wiecej sie nie
        dzieje. No i po kazdym zabiegu chlodzona zosatjesz pianką (a przynajmniej tak
        być powinno) :)

Nie radzę używać Emli, lepiej naćpaj się przeciwbolowego czegos (chociaż ja nie
        brałam nic... może źle? hmm). Do Emli cholernie sie laser przykleja... niby nie,
        jak mowia, ale mam porownanie z miejscami posmarowanymi i miedzy dwoma zabiegami.

Po 2 zabiegu mam odrost (LIghtSher) na oko 20% włosów... i rosną baaardzo wolno,
        jesli już rosą :)
        • xasia1 Re: STUDIO LASER W WAWIE 07.02.06, 13:08
          No ja nie wiem, mialam wczoraj lydki na 29J i bolalo jak diabli:), choc
          wczesniej mialam na 27J i nic, a to podobno za mala roznica, zeby poczuc, wiec
          moze gorszy dzien po prostu...?
    • lidiamiss Re: STUDIO LASER W WAWIE 07.02.06, 16:02
      Mój kolega robił sobie niedawno plecy. Wiadomo ile to kosztuje, więc usługa też
      powinna być wysokich lotów. Z tego co mówił, Panie bardzo sympatyczne a
      właścicielka nawet wpadła mu w oko no ale najważniejszy chyba efekt. Tu
      niestety małe rozczarowanie. Niestety sympatyczna Pani "przeoczyła" sporo
      włosków. Na szczęście "reklamacja" została przyjęta ale to jednak dodatkowa
      dawka bólu i ranek. Najgorsze, że włoski odrastają... :(:(...
      • haga77 Re: STUDIO LASER W WAWIE 07.02.06, 18:28
        powiem szczerze,ze jak sie naczytalm tych postów to juz sama nie wiem co mam
        robic-isc na ten zabieg czy nie isc???bylam tak bardzo zdecydowana a teraz to
        sie wacham-chyba przez ten bol jaki temu towarzyszy i to,ze te włoski jednak
        odrastaja nawet po 4 zabiegach
        • xasia1 Re: STUDIO LASER W WAWIE 08.02.06, 10:42
          Ja mysle, ze (to nie bedzie zbyt odkrywcze, ale co tam) wszystko zalezy od
          osoby - w tym przypadku cech twoich wlosow i skory. Ja jestem blondynka, ale
          wlosy na lydkach, ktore epilowalam, mam raczej ciemne. Pewnie u osob, ktore
          maja jasne wloski, laser jest mniej skuteczny (a pani wykonujaca zabieg mnie co
          do tego lojalnie uprzedzila, bo mam jasne wloski pod kolanami - powiedziala, ze
          z nimi bedzie problem). I jesli sie zdecydujesz, to ja moge tylko powiedziec,
          ze ten laser (LightSheer on sie bodajze nazywa) jest skuteczny. Tyle!
          • krystyna810 Re: STUDIO LASER W WAWIE 08.02.06, 18:56
            ja uwazam ze naprawde warto- robilam bikini. Skóre mam jak niemowlak!!! tak
            boli ale kurcze to jest moment a potem takie piekne cialo. Ja jestem zakochana
            w depilacji laserowej i moj chlopak mowi ze jestem teraz fantastyczna. W zyciu
            nie mialam takiej skory. Zawsze golenie, odrastanie itp. To boli ale mozna
            przezyć. A moją kloezanke w ogóle nie bolalo. moim zdaniem bedziesz zalowac
            jezeli nie pojdziesz- ja zawsze uwazam ze wartro spróbowac. Tylko pamietaj
            laser diodowy bo inne to strata kasy. NO i zeby bylo dokladnie. powodzenia.
            Decyzja i tak zalezy od Ciebie.
            • haga77 Re: STUDIO LASER W WAWIE 09.02.06, 18:15
              dzieki dziewczyny za wsparcie...jestem prawie zdecydowana i chyba zrobie to w
              przyszlym tygodniu w studio laser.dam znac jak to przezylam...
    • biko8 Re: STUDIO LASER W WAWIE 09.02.06, 19:43
      Rany mam straszne, co świadczy o dużej mocy laseru. Niestety włosy rosną jak
      cholera. Może ten laser odróżnia owłosienie męskie i damskie i działa tylko na
      damskie ??
      • haga77 Re: STUDIO LASER W WAWIE 10.02.06, 16:57
        BIKO8 a byles wlasnie w studio laser??? dziewczyny napisały ,ze tam jest OK
        • krystyna810 Re: STUDIO LASER W WAWIE 10.02.06, 22:17
          Sluchaj moze masz bardzo ciemna karnacje. No sama nie wiem ja jestem
          przeszcześliwa bo zadnych ran nie ma nawet śladu i włosów tez. Wiec moze jest
          to sprawa indywidualna. Mi po pierwszych 2 tygodniach sie wydawalo ze odrastaja
          dopiero potem sie wykruszyly i wypadly. Takze to trzeba troche odczekać. Ale
          jestes niecierpliwy...
          • biko8 Re: STUDIO LASER W WAWIE 11.02.06, 10:01
            Tak, byłem włąśnie w Studio Laser. Chciałbym wierzyć, żę Krystyna ma racje i te
            włoski się wykruszą, choć minęło już ponad 2 tygodnie a ja mam rany okropne a z
            nich wyrastają włosy. Nie bardzo rozumię co ma karnacja do tego ? Czyli laser
            jest "rasistowkim" urządzeniem i już np. murzynów nie obsłuży ??? Dziwne...
            Mam nadzieję, że panikuję i te włosy naprawdę się wykruszą, bo sporo mnie to
            kosztowało. Jeśli się okaże, że jedyny efekt to blizny to słono za to zapłacą.
            • dianda83 Re: STUDIO LASER W WAWIE 11.02.06, 11:51
              im ciemniejsza karnacja tym większe ranki, bo laser "myli" włos ze skórą... W
              końcu to urządzenie a nie pies z czułym węchem...
              Co więcej ciemnoskórzy mają o wiele słabsze rezultaty niż jaśni z ciemnymi włosami.
              Chyba się nie mylę...

Mnie polecano się nie opalać na solarium... co daje do myślenia, bo ejstem biała
              jak za czasów ćwieczka. Gdybym się wybrała na solarkę (z której w życiu nie
              korzystałam ;) ) to pewnie odcień nawet by się nie zmienił. Czyli coś w tej
              "jasności" jest...
          • justm Re: STUDIO LASER W WAWIE 13.02.06, 14:42
            krystyna810 - co jaki czas robiłaś bikini? ile odstępu między jednym zabiegiem
            a drugim i na jakiej mocy lasera?
            i co to znaczy - dokładnie? czy mam kosmetyczce mówić, że coś omija? :)
            dopytuję bo zastanawiam się właśnie nad bikini
    • krystyna810 Re: STUDIO LASER W WAWIE 11.02.06, 11:59
      Biko, faktycznie jesteś bardzo bojowniczo nastawiony. Ja jestem pewna ze bedzie
      dobrze- bo dlaczego ja mam tak piekne wyniki??? Gdyby to nie działało to ja tez
      powinnam miec pełno wlósów i strupy- a nic takiego nie mam. ja juz jestem po 4
      zabiegach wiec mam pewne doswiadczenie. A karnacja oczywiscie ma tu ogromne
      znaczenie. Ja jestem bardzo wścibska i przed zabiegiem przygotowywałam sie pół
      roku. Przeczytałam że Lasery diodowe działaja na melaninę czyli barwnik ktory
      jest we wlosie- i dlatego zawsze Panie mówią ze nie mozna byc opalonym bo
      logicznie jak skora jest ciemna to on dziala na skóre równiez.ja sie nie
      opalam i jestem blada takze Panie mi powiedzialy skóra idealna do lasera
      diodowego!!!! Jezeli masz ciemna karnacje to dlatego pewnie masz strupki ale z
      tego co wiem to one znikną. Moj byly chlopak sie depilowal tez plecy i on jest
      nie z Polski i ma dosyć ciemna karnację. za każdym razem ma strupki i trochę
      cierpi ale mowi ze woli to miec niz oblesne wlosy na plecach bleeee. Bo strupki
      znikna i wlosow nie bedzie wiec chyba lepiej sie przemeczyć. On byl
      kilkakrotnie ale byl owlosiony straszliwie teraz ma tylko gdzie niegdzie
      naprawde nie duzo. takze ja nie wiem ale jestem fanka laserow diodowych. Mi
      uratowaly zycie. Zawsze mialam powtrastane wlosy potem nawet wrastaly mi i
      musialam chirurgicznie usuwac takie małe guzki (2) a teraz ja nie wiem co to
      jest golenie wlosow!!!!!!!!!!!!! uwazam ze panikujesz bardziej niz kobieta hi
      hi hi bez obrazy ale naprawde poczej jeszcze troche....
      • biko8 Re: STUDIO LASER W WAWIE 11.02.06, 23:12
        Chyba mnie nie rozumiesz do końca. Może nie chcesz, bo jak sama się przyznałaś,
        jesteś fanką tego urządzenia, przez co Twoje opinie nie do końca są obiektywne.
        Udając się na ten zabieg spodziewałem się że to nie będą pieszczoty oraz
        zostałem uprzedzony, że przy ciemnej karnacji mogą być poparzenia. Byłem gotowy
        to znieść, bo "widziałem" już swoje gładkie plecki. Nie "płakałbym" gdyby były
        efekty. Jednak laser przypalił moją skórę a włosy już nie. Rosną jak szalone. W
        tej sytuacji czuję się oszukany. Bo skoro to nie działa na ludzi z ciemną
        karnacją to powinni uprzedzać i nie przyjmować takich pacjentów. Nie zostawię
        tego w tym stanie. Zapłaciłem za skuteczną depilację a nie za "pieszczoty
        sadomaso".
        • tanczykiewiczowna Re: STUDIO LASER W WAWIE 11.02.06, 23:22
          mlody... dziewcze napisało ze jest fanką bo ma efekty. A nie daltego że to jej
          idol... ludzie ;/ ?

Ja po 1 zabiegu na kilka dni po sie pryczałam, bo kilka stów w błoto poszło.
          Polazłam na zabieg 2 i jest na serio fajnie.
          Mnie uprzedzili o karnacji, wiec dziwie sie ze ciebie potraktowano jak petenta
          na zbycie... Albo żes się uparł, niedosłsyzysz :P, albo brak tu komus kompetencji.
          • krystyna810 Re: STUDIO LASER W WAWIE 12.02.06, 14:32
            Oj Biko ty naprawde masz problem az mi szkoda tych biednych Pań co Ci robiły
            zabieg. Na wszyskich działa tylko na Ciebie nie. Nie odczekasz trochę tylko sie
            pieklisz i denerwujesz. Wszyscy naokoło Ci tłumaczą -poczekaj -a ty swoje. Tych
            zabiegów trzeba zrobić całą serie zeby byly efekty. To nie jest cud tylko
            urządzenie. Kurde najgorsze ze ktos moze sie zasugerowac Twoja panikujaca
            uwagą.
            Ludzie sluchajcie ja mam to zrobione i jest super ale pamietajcie musicie
            wiedziec ze spektakularnych efektów nie mozna oczekiwac po 2 czy 3 zabiegach.
            trzeba ich zrobic 5-6 ( tam gdzie bylam w Studio Laser po 4 płacicie juz tylko
            50%) Ale naprawde osoby ktore maja kompleksy spowodowane grubymi, silnymi
            wlosami albo naprawde nie maja juz sily sie meczyc - spróbujcie!!!!
            A Ty Biko relax!!!! odczekaj troche i przestańtak dramatyzowac - zobaczysz ze
            bedziesz mial efekty!!!
          • justm tanczykiewiczowna 12.02.06, 16:08
            napisałam znów do ciebie @. ;)
    • biko8 Re: STUDIO LASER W WAWIE 12.02.06, 18:21
      Ja mam wrażenie, że większość na tym forum ma związek z tym biznesem i tak to
      wychwalacie. Chyba nie ma sensu dyskutować, bo wiecie lepiej jak wyglądała moja
      rozmowa z Paniami, jaki efekt mi gwarantowały a jaka jest rzeczywistość.
      • tanczykiewiczowna Re: STUDIO LASER W WAWIE 12.02.06, 20:32
        jedno ci powiem... zachowujesz sie jak typowy facet, czyli jak dzieciur, który
        mysli ze pozjadał wszystkie rozumy.

Ja na te depilacje zbierałam... odmawiam sobie kupna czegos słodkiego, zimą
        łaziłam w jednych, skromniuskich butach, wiec jaka w tym komercja?

Po prostu niektorzy umieją wytrzymac, inni mysla ze siwat do nich nalezy i tylko
        im w dupke daje.

Wierzymy ci ze panie ci powiedzialy ze bedzie extra... ale my ci mowimy (a
        bylysmy tam do ....) ze bedzie extra nawczeniej po drugim zabiegu. Nie ty jeden
        kase wydales i nie bredz bo sie słabo robi.
        • biko8 Re: STUDIO LASER W WAWIE 12.02.06, 20:40
          nie wiem jak będzie po drugim razie, nie wiem czy będzie drugi raz ale wiem jak
          jest po pierwszym razie, choć... Ty oczywiście wiesz lepiej (tak jak
          wspomniałem we wcześniej) niż ja i ludzie, którzy widzieli moje plecy po
          zabiegu. Tak więc jeszcze raz Ci powtarzam, że Panie dokładnie mi powiedziały
          czego mogę się spodziewać po pierwszym razie, drugim, trzecim i ewentualnie
          czwartym. Określiły dokładny przebieg zabiegu, skutki ale też efekt. Przebieg
          się zgadzał, skutki też ale efektu nie widać. A zgodnie z terminarzem powinny
          być. Zresztą po co to mówię skoro Ty i tak wiesz to co chcesz wiedzieć.
          Swoją drogą, musisz mieć pecha do facetów albo być wyjątkowo brzydka i przez to
          ignorowana, skoro tak generalizujesz i szufladkujesz cały gatunek męski.
          • tanczykiewiczowna Re: STUDIO LASER W WAWIE 12.02.06, 23:27
            hahaha biko8 :) to było dobre ;] Jakbym była brzydka to po co mi depilacja :P?
            Dla draki :P ? Za piękność się nieuważam, ale nie wiem dlaczego jeszcze żaden mi
            nie powiedział zem brzydniachna :P wręcz przeciwnie (Zawsze musi byc 1 raz ;]).
            No chyba że notorycznie kłamiecie.
            No i może modeling... etam co będę tłumaczyć gościowi który wie co chce
            wiedzieć... (noooo a nie jest tak? Kazdy widzi u innych to co ma w sobie
            najgorszego).

Ja cię nie obrażam, ty mnie też nie obrażaj. Stwierdzam fakty i juz!
            A że jestem "babą z jajami" :P tom zadziorna i lubię wymianę zdań... Po prostu.

No i kurde pisałam ze po 1 zabiegu beczałam bo nie bylo efektow dopiero po
            drugim są... wiec co sie czepiasz? Zrob drugi, a potem mnie mozesz pobic ;]

Co do kompleksów mam ich kilka, a tym szczególnym jest owłosienie. I proszę
            szanownego pana by ze mnie zszedł ;] bo mi ciasno.
        • krystyna810 Re: STUDIO LASER W WAWIE 12.02.06, 22:37
          Bardzo popieram kolezanke- bardzo rozsadnie pisze. Mysle ze za jakis czas sie
          przekonasz i przyznasz nam rację. Ale nie wiem czy sie do tego przyznasz.
          Chialam Ci pomoc piszac ze bedzie dobrzebo a Ty sie obrazasz i jeszcze piszesz
          ze mamy cos wspolonego z tym businessem. Naprawde to nie do wiary. uzbrój sie w
          cierpliwosc a zobaczysz.; Mi juz po pierwszym zabiegu wypadaly wlosy alepookolo
          3 tygodniach. Sprawdzsobie pensetą kilka wlosów- powinny sie dac wyciagnąbez
          zadnych problemów.Okolo 50%. Nie wiem moze jestes szczegolnym przypadkiem.
          Jezeli tak to Ci wspołczuję ale zobacz ile osob jest na forum i wszyscy mowia
          ze tel asery diodowe są ok to dalczego tylko na Tobie mialyby nie podzialac????
          zobaczysz ze bedzie dobrze...
          pozdrawiam serdecznie i juz sie nie obrazaj....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka