Dodaj do ulubionych

przebarwienia a samoopalacz -*/*-

IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 13:55
a jak zadziala samoopalacz na przebarwienia , np . jasniejsze punkciki lub
plamki na twarzy? pozostaną widoczne? A jesli wyskocza pryszcze? to co z
nimi ? samoopalacz ma jakies uboczne skutki ? szkodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: przebarwienia a samoopalacz -*/*- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 22:13
      jaśniejsze plamki zostaną "mniej opalone"
      samoopalacz jest właściwie obojętny dla skóry (poza ewentualnym przesuszeniem)
      • Gość: aa Re: przebarwienia a samoopalacz -*/*- IP: *.80-202-238.nextgentel.com 07.04.03, 22:27
        a ciemniejsze czerwone plamki? nadal bede wygladac jak muchomor?
        • Gość: Madzia Re: przebarwienia a samoopalacz -*/*- IP: 212.244.24.* 14.04.03, 19:51
          Ja ostatnio kupiłam krem brazujący firmy ZIAJA i chciałabym się dowiedzeć, czy
          po dłuższym czasie stosowania tego kremu, powstają plamy, lub przebarwienia, na
          skutek "schodzenia" opalenizny?? Jeśli tak, to jak temu zapobiedz, aby ten
          uboczny efekt był jak najmniej widoczny??
          • Gość: aga Re: przebarwienia a samoopalacz -*/*- IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 07:17
            tez chcialabym to wiedziec?:-)
            • Gość: aga Re: przebarwienia a samoopalacz -*/*- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 09:07
              Ja stosuje krem brązujący do twarzy Ziaja już od kilku miesięcy i nic takiego
              nie zuważyłam. To nie jest samoopalacz ale krem z niewielką jego zawartością.
              Nie brązuje też za mocno, nie robi żadnych smug itp, nie przyciemnia miejsc np
              w okolicy brwi czy wokół ust.
              • ladybird77 Re: przebarwienia a samoopalacz -*/*- 16.04.03, 12:40
                ja stosuje ziaje sopot od bardzo dawna- moim zdaniem jest to hit wszechczasow
                za najnizsza cene w wszechswiecie.
                cera wyglada zdrowo i jest dobrze nawilzona.

oczywiscie dwa -trzy razy w tygodniu peeling-buzka gladziutka i zero
                przebarwien.

teraz juz przeszlam na samoopalacz Lancome z spf 30- nie zauwazylam zadnych
                przebarwien-jedyna wada to ze skora jest troche sciagnieta.

pozdrowka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka