sasiedzi10 24.02.07, 13:12 Dziewczyny co radzicie uzywac przy tak silnym mrozie jak obecnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patriaszeprudy ja stosuję maść bephanten -niby dla niemowlat 24.02.07, 15:45 ale dla mnie jest rewelacyjna uzywalam w ubieglym roku przy -20 i sie sprawdzila na mojej wrazliwej i na dodatek naczynkowej cerze nie wiem tylko czy konsystencja -masci- by odpowiadala bo zostaje dosc dlugo film- ale ja wlasnie to lubie z tego co sie orientuje bephanten jest tez w formie kremu ale napisane jest na nim ze nawilza wiec na mrozy raczej odpada Odpowiedz Link Zgłoś
sasiedzi10 Re: ja stosuję maść bephanten -niby dla niemowlat 24.02.07, 18:06 a co zrobic jesli mroz dal mi juz we znaki?od wczoraj mje policzki sa czerwone jak dwa buraki,czym to smarowac? Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: ja stosuję maść bephanten -niby dla niemowlat 24.02.07, 22:50 Np. Dermailbour (A Derma)- świetnie sprawdza się jako krem regenerujący podraznienia skóry itp. Jest tak delikatny, że moze być stosowany nawet przez niemowlęta. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: ja stosuję maść bephanten -niby dla niemowlat 24.02.07, 22:55 Wklejam linka, żebyś wiedziała o jaki krem mi chodzi www.apteka-centrum.pl/dermalibour-krem-regenerujacy-p-1132.html Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: OSTRY MROZ-pomoc dla cery 24.02.07, 22:45 temperatury jaka mamy obecnie nie nazwałabym ostrym mrozem. ostry mroz to byl rok temu jak w dzien bylo -30 :] Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: OSTRY MROZ-pomoc dla cery 25.02.07, 09:49 przy takim wietrze jak był wczoraj, temperatura odczuwalna mogla byc o przynajmniej 5 stopni nizsza, niz na termometrze :( Odpowiedz Link Zgłoś