l81 Re: dobry fryzjer - Lublin 05.03.07, 11:32 Poszukaj na forum, był ten wątek z różnymi fryzjerami.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
evfca Re: dobry fryzjer - Lublin 05.03.07, 16:12 Watek faktycznie był, tyle że trochę sie postarzał Niektóre fryzjerki pozmieniały miejsca pracy i pewnie pojawiło sie dużo nowych fajnych więć może warto odświeżyć temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania331 Re: dobry fryzjer - Lublin 05.03.07, 16:38 witam, Łysol na miasteczku akademickim, uważam że jest super Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: dobry fryzjer - Lublin 06.03.07, 09:01 Nie wiem czy uzyskasz tyle informacji z tamtego forum pomimo, że niektóre fryzjerki zmieniły miejsca pracy. Niech napisze jaka fryzjerka ją interesuje to jak ktoś będzie wiedział to napisze gdzie jest jej nowe miejsce.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam75 Re: dobry fryzjer - Lublin 06.03.07, 14:16 Trendy Magda dla mnie bomba! uwierzyłam w moc dobrej fryzjerki, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
influenz Re: dobry fryzjer - Lublin 06.03.07, 21:27 Ja polecam panią Anie z Galerii Fryzur na ul Zielonej. Schodkami na piętrze. Obok jest studio paznokci gdzie dziewczyna (ponoć najlepsza w Lubl)robi bardzo dobrze tipsy. To tak na wyrost. Ale od roku nie mieszkam w Lubl wieć się mogło zdeaktualizować. Mam bardzo gęste włosy a dziewczyna bardzo dobrze ścina. Ukladała mi równiez wlosy na bal i wszyscy byli zachwyceni. Jest dośc droga, ale teraz mieszkam w Warszawie i takie ceny są tutaj u przecietnego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś