aaagatkaaa 07.03.07, 17:17 dziewczyny mam do was pytanie gdzie mogę kupić kosmetyki tej firmy? Czy są one w sephorze. Będe wam bardzo wdzięczna za pomoc :) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bdzibdzionka Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:24 Jak jesteś z Warszawy, to polecam podziemia dworca centralnego. Jest tam niedaleko McDonaldsa taki sklep z kosmetykami, mają Deborę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 22:26 Gdzie dokladnie jest ten sklep?? Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowe Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 08.03.07, 07:19 warszawa centrum handlowe Arkadia gigantyczne nie do zgubienia wpisz w googlu poda ci adres, co do podkladow nie wiem ja kupilam kredki do oczy, calkiem fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 08.03.07, 07:39 Wiem gdzie jest Arkadia. :) Ale z pewnych przyczyn nie chodze tam. Bede dzis kolo centralnego, dlatego pytalam o ten sklep w podziemiach. A czasu nie mam za duzo, zeby jezdzic i szukac. Znalazlam jednak sklep firmowy w CH Reduta. I sie tam wybiore. Mam nadzieje, ze beda mieli te podklady. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:33 W 2 sklpach w Krakowie, ktore zajmuja sie sprzedaza Paul Sagane, byly tez produkty Deborah. Adresy na stronie paulsagane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:50 chodzi mi o Warszawe. A nie orientujecie się czy można je kupić w sephorze, albo douglasie? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:55 Nie ma w Sephorze, a adresy sklepow w calej Polsce sa na stronie, sprawdz i zobacz, czy w tych sklepach maja Debore, jest duze prawdopodobienstwo, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 18:00 douglas ale w wawie maly wybor Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowe Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 18:10 jest w arkadi w douglasie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 18:52 Podklady tez sa? Matujace? Odpowiedz Link Zgłoś
fruttidibosco Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 08.03.07, 13:05 ja mam podklad rozswietlajacy, jest calkiem niezly, nie kosztowal duzo, zaplacilam za niego kolo 8euro, mam tez cienie i musze przyznac ze sa swietne!!!!!!!! bardzo dlugo sie trzymaja i co jakich czas Deborah wystawia limitowana kolekcje cieni,(swietne zestawy kolorkow), slyszalam natomiast ze tusze sa fatalne! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 12.03.07, 21:23 Ale w CH reduta koło dw.zachodniego? i w którym sklepie w reducie, są te kosmetyki )też poszukuje podkładu) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 06:43 Perfumeria Gler, na parterze. Tak za zachornim. Nie bylam tam w koncu, bo kupilam pod centralnym. Tam, perfumeria jest zaraz obok Maca. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 16:28 mama_basienki napisała: > Perfumeria Gler, na parterze. Tak za zachornim. Nie bylam tam w koncu, bo > kupilam pod centralnym. Tam, perfumeria jest zaraz obok Maca. :) A mają podkład matujący Colour copy, mają wszystkie odcienie? Jaka jest cena podkładu w tej drogeri pod centralnym? Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 16:28 Zapomniłaby..śliczna dzidzia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 20:12 W podziemiach maja (taki kupowalam) kosztuje 49,90 z baza razem. Dziekuje bardzo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 20:13 Co do odcieni - chyba tak, bo mi Pani pokazywala kilka testerow (chyba y nie pokazala tych ktorych nie maja :|). A odcien 1 oraz 2 na pewno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 21:42 To ja mam pytanie. Bo ja słyszałam że te podkłady są strasznie zółte i wyglądają nienaturalnie na twarzy, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś