Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Deborah??????????????????

07.03.07, 17:17
dziewczyny mam do was pytanie gdzie mogę kupić kosmetyki tej firmy?
Czy są one w sephorze. Będe wam bardzo wdzięczna za pomoc :)
POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • bdzibdzionka Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:24
      Jak jesteś z Warszawy, to polecam podziemia dworca centralnego. Jest tam
      niedaleko McDonaldsa taki sklep z kosmetykami, mają Deborę.
      • mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 22:26
        Gdzie dokladnie jest ten sklep??
        • konkursowe Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 08.03.07, 07:19
          warszawa centrum handlowe Arkadia gigantyczne nie do zgubienia wpisz w googlu
          poda ci adres, co do podkladow nie wiem ja kupilam kredki do oczy, calkiem fajne
          • mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 08.03.07, 07:39
            Wiem gdzie jest Arkadia. :) Ale z pewnych przyczyn nie chodze tam. Bede dzis
            kolo centralnego, dlatego pytalam o ten sklep w podziemiach. A czasu nie mam za
            duzo, zeby jezdzic i szukac.
            Znalazlam jednak sklep firmowy w CH Reduta. I sie tam wybiore. Mam nadzieje, ze
            beda mieli te podklady. :)
    • asiek_asiekowaty Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:33
      W 2 sklpach w Krakowie, ktore zajmuja sie sprzedaza Paul Sagane, byly tez
      produkty Deborah. Adresy na stronie paulsagane.pl
      • aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:50
        chodzi mi o Warszawe. A nie orientujecie się czy można je kupić w sephorze,
        albo douglasie?
        • asiek_asiekowaty Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 17:55
          Nie ma w Sephorze, a adresy sklepow w calej Polsce sa na stronie, sprawdz i
          zobacz, czy w tych sklepach maja Debore, jest duze prawdopodobienstwo, ze tak.
    • paulinaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 18:00
      douglas ale w wawie maly wybor
    • konkursowe Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 18:10
      jest w arkadi w douglasie
      • mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 07.03.07, 18:52
        Podklady tez sa? Matujace?
        • fruttidibosco Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 08.03.07, 13:05
          ja mam podklad rozswietlajacy, jest calkiem niezly, nie kosztowal duzo,
          zaplacilam za niego kolo 8euro, mam tez cienie i musze przyznac ze sa
          swietne!!!!!!!! bardzo dlugo sie trzymaja i co jakich czas Deborah wystawia
          limitowana kolekcje cieni,(swietne zestawy kolorkow), slyszalam natomiast ze
          tusze sa fatalne! pozdr
          • aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 12.03.07, 21:23
            Ale w CH reduta koło dw.zachodniego? i w którym sklepie w reducie, są te
            kosmetyki )też poszukuje podkładu)
            • mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 06:43
              Perfumeria Gler, na parterze. Tak za zachornim. Nie bylam tam w koncu, bo
              kupilam pod centralnym. Tam, perfumeria jest zaraz obok Maca. :)
              • aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 16:28
                mama_basienki napisała:

> Perfumeria Gler, na parterze. Tak za zachornim. Nie bylam tam w koncu, bo
                > kupilam pod centralnym. Tam, perfumeria jest zaraz obok Maca. :)

A mają podkład matujący Colour copy, mają wszystkie odcienie?
                Jaka jest cena podkładu w tej drogeri pod centralnym?
                • aaagatkaaa Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 16:28
                  Zapomniłaby..śliczna dzidzia :)
                  • mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 20:12
                    W podziemiach maja (taki kupowalam) kosztuje 49,90 z baza razem.

Dziekuje bardzo :))))))
                    • mama_basienki Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 20:13
                      Co do odcieni - chyba tak, bo mi Pani pokazywala kilka testerow (chyba y nie
                      pokazala tych ktorych nie maja :|). A odcien 1 oraz 2 na pewno. :)
                      • olgaaa1 Re: Kosmetyki Deborah?????????????????? 13.03.07, 21:42
                        To ja mam pytanie. Bo ja słyszałam że te podkłady są strasznie zółte i
                        wyglądają nienaturalnie na twarzy, czy to prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka