mirekla 08.03.07, 23:49 CZy moge prosic o rade. Jestem matka karmiaca wiec moge zapomniec o solarium.potrzebuje kupic jakis dobry samoopalacz ale nie wiem na jaki sie zdecydowac.Prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modlisshka Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 09.03.07, 00:06 Venita - intensive brozne... cud miód tani i dobry Odpowiedz Link Zgłoś
oksymoronik Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 12.03.07, 20:03 ja polecam dove-ladny kolor i nie wysusza bardzo skory:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekla Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 13.03.07, 22:45 Dzieki.jeli mozesz to napisz ile kosztuje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 09.03.07, 09:45 Mogę polecić żel Garniera, łatwo się rozprowadza, nie zostawia smug i nadaje ładny, naturalny koloryt skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 09.03.07, 13:38 A możesz podać pełną nazwę tego żelu z Garniera?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 14.03.07, 17:18 przetUestowałam pełno samoopalaczy i dla mnie absolutnie najlepszy jest AUTOHELIOS LA ROCHE POSAY Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 14.03.07, 17:43 pewnie jest dobry ale cene to on ma nieziemska.uwazam ze mozna znalezc cos bardziej atrakcyjnego cenowo co i tak dobrze dziala...ja z mojego dobe jestem zadowolona a kosztuje kilkakrotnie mniej:D Odpowiedz Link Zgłoś
poziomalka Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 21.03.07, 11:34 Polecam cala serie dove summer glow. Maja wersje dla jasnej i ciemnej karnacji, no i genialny nawilzacz do twarzy. Wiec mozna sprobowac najepier tego lagodniejszego do jasniejszej skory, a jak juz zobaczysz efekty to i moze tego ciemniejszego. No i mnie zawsze podobal sie ten zapach slodki dove. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawaa Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 22.03.07, 16:20 A smarowałas sie dovovym kremem brazujacym do buzi, to chyba ta sama seria, bo sie zastanawialam nad kupnem... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 22.03.07, 19:03 purchawaa napisała: > A smarowałas sie dovovym kremem brazujacym do buzi, to chyba ta sama seria, bo > sie zastanawialam nad kupnem... ??? Powqiesz cosik wiecej o tym kremie? W Rossmanie jest dostepny? (nie jestem z W-wy) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawaa Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 28.03.07, 14:20 > Powqiesz cosik wiecej o tym kremie? W Rossmanie jest dostepny? > (nie jestem z W-wy) No powinien byc, a jak nie ma to wystarczy se zapytac, to zamowia, w koncu to ich interes by iec produkty na ktore jest popyt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 28.03.07, 14:37 purchawaa napisała: > > Powqiesz cosik wiecej o tym kremie? W Rossmanie jest dostepny? > > (nie jestem z W-wy) > > No powinien byc, a jak nie ma to wystarczy se zapytac, to zamowia, w koncu to > ich interes by iec produkty na ktore jest popyt ;) > Dzięki, i tak juz kupiłąm inny w międzyczasie. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorantka11 Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 22.03.07, 18:18 Autohelios La Roche-Posay także polecam,Guinot także bardzo dobry,z droższych rewelacyjne są Dior i Clarins,Clinique i L;oral mnie nie zachwycił,dosyć przecietne. Odpowiedz Link Zgłoś
sfrutta Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 28.03.07, 19:40 o matko, toz one musze fortune kosztowac!:(ja mam dove, kilkanascie zlotych ta przyjemnosc wynosi a efekty sa naprawde ok.co wazne nie smierdzi strasznie,bo w wielu samoopalaczch mi to bardoz przeszkadzalo:( Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 28.03.07, 14:31 a próbowała któraś Yves Rocher? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Jaki dobry samoopalacz???????????? 28.03.07, 14:34 Kiedyś miałam YR taki ze złocistymi drobinkami, w brązwoej tubce. Byl bardzo fajny, delikatny Odpowiedz Link Zgłoś