Dodaj do ulubionych

Ile lat ma Maria Noszczyk?

17.03.07, 14:25
Babka z doktoratem,widzimy na ile wygląda,ale ile NAPRAWDĘ ma?Bo na guglu nie
umiem znależć,a ciekawośc zabija...
Obserwuj wątek
    • sztuka_konwersacji Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 15:18
      Moim zdaniem jest przed 40-tka.

A co ma do tego doktorat? Mozna go zrobic spokojnie przed 30-tka :)
      • zazaz3 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 10:39
        BTW.Wiem ,bo mam.
        • sztuka_konwersacji Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 12:57
          To tak z ciekawosci: mozesz w takim razie uzasadnic w jakim celu napisalas o
          doktoracie Noszczyk w poscie o jej wieku, skoro niby wiesz, ze doktorat nie ma
          nic wspolnego z wiekiem?
          • zazaz3 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 18:33
            chyba z głupoty,wybacz mi.
            • sztuka_konwersacji Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 19.03.07, 09:29
              Tylko pytam, bo mnie to zaintrygowalo.
              Spoko.
    • dominika8 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 16:50
      41
    • farelkaa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 18:04
      kto to jest Maria Noszczyk? bo chyba nie jestem w temacie
    • mroofka2 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 19:17
      nie wygląda na tyle ile
      ma bo w branży siedzi;))
      • sabriel Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 19:31
        Przed 40 to wg mnie zdecydowanie nie jest.
        • feralcat Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 20:57
          A kto to jest? dermatolog, tak? jakis niezwyczajny czy co takiego ze jest
          slawna?
          • arieska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 21:26
            Tak, dermatolog, ale dosc kontrowersyjna. Jest corka chirurga plastycznego i
            fama glosi, ze chciala obrac taka sama specjalizacje, ale byla tak kiepska, ze
            ostatecznie zostala dermatologiem, aby przynajmniej na stole operacyjnym ludziom
            nie szkodzic. Ma sporo nienajlepsych opinii, choc osoby zadowolone tez sie
            zdarzaja. Jest po prostu "medialna", co czesto wytwarza wrazenie, ze jak ktos
            jest znany to od razu dobry. Niekoniecznie.
            • ewelline Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 00:29
              A skąd wiesz jakie ma opinie? Gdzie je można przeczytać?
              • weronka77 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 02:11
                Brat jest chirurgiem plasycznym;-) A opinie pozytywne-zazdrośnico;-) We wtorek
                będzie program(a dokłądnie nagranie;-))o terminie emisji poinformuję tutaj i
                wtedy będziecie mogły sobie zdanie wyrobić;-))POzdrawiam
                • annszc Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 06:52
                  prof. Noszczyk - tata tez jest chirurgiem :-), a pani Maria to piękna i mił
                  kobirta , jako lekarz nie wiem .
                  • traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 13:20
                    P. Maria jest łada i miła ale na studiach zbytnio nie błyszczała- zbyt zdolna w
                    przeciwieństwie do ojca i brata nie była.zawsze też wiedziała,że orłem nie jest
                    i nie ma co się brać za karkołomne i trudne specjalizacje, lepiej zarabiać kasę.
                    ale dermatologiem nie jest złym, lata praktyki zrobiły swoje:)
                • swinka_morska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:05
                  no sie obronczyni znalazla... ja powiem tyle ze raczej dobtry dermatolog nie
                  proponuje kuracji mocnymi kwasami w srodku lata i w dodatku po informacji
                  pacjenta, ze ten niedlugo (kilka dni) wyjezdza w rejony bardzo naslonecznione)
                  • traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:16
                    jednak nie chcemi się wierzyć ,żeby ktoś z takim stażem ( doktor medycyny)
                    akurat udzielił Ci takiej rady.
                    poza tym mogłaś przecież protestować- każdy wie czym grozi stosowani kwasów w
                    słoneczne dni.
                    coś mi się to kupy nie trzyma...
                    • swinka_morska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:41
                      nie mi, tylko siosttrze, owszem, ona oprotestowala, ale lekarka cos w tym
                      stylu, ze "przy wysokich filtrach nic sie nie stanie"... inna sprawa, ze troche
                      sie moze nie wyrazilam precyzyjnie, bo to niby nie miala byc cala "kuracja",
                      tylko seria 3 pilingow, ale jednak...
                      • traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:48

hmmm, faktycznie- dobrze,że chociaż filtry zaleciła wysokie:)
                        gdyby siostra chciała skorzystać z usług NAPRAWDĘ dobrego dermatologa
                        kosmetycznego polecam p dr.Ewę Chlebus:)
                        Rewelacyjna specjalistka i zawsze była bardzo zdolna:)i pracowita:)
                • arieska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:09
                  weronka77 napisała:

> Brat jest chirurgiem plasycznym;-) A opinie pozytywne-zazdrośnico;-)

Moze i brat tez, ale ojciec z pewnoscia rowniez. A to zazdrosnico to bylo do
                  mnie? Czego mam tej pani zazdroscic? Zle opinie ma np. na forum "Beauty w
                  Polsce" poswieconym operacjom plastycznym i innym zabiegom. Tamtejsze
                  forumowiczki z niejednego pieca jadly i pani Noszczyk raczej nie chwala.
                  • jzabro Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 16:18
                    Jeśli rzeczywiście ma 41 lat, to IMO wygląda na swój wiek. Obserwuję ją na
                    ekranie od kilku lat i myślałam nawet, że jest starsza, tylko zadbana.
                  • procura Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 21:58
                    brat tak, ojciec nie - tzn. ojciec jest wybitnym chirurgiem, ale nie PLASTYKIEM
                  • weronka77 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 23:04
                    Ojej to faktycznie się nie wypowiem bo niestety w odróżnieniu do owych
                    forumowiczek nie potrzebuję ingerencji chirurga plastycznego ani inwazyjnych
                    zabiegów.Zabiorę głos chętnie za lat 10-15 albo może wcale;-))
                    • weronka77 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 23:07
                      a tak BTW to może faktycznie to może lepiej "zainwestować"w pielęgnację Kanebo
                      lub LaPrairie? Potem żaden "partacz" nie zaszkodzi bo i nie będzie miał czego
                      reperować ani udoskonalać;-) Warte polecenia są preparaty Medical Beauty
                      Research-taka "operacja plastyczna" w kremie.Jednak 17tys za słoiczek to ....no
                      ale ja nie znam kosztów operacji plastycznych;-((
                      • traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 19.03.07, 09:26
                        a kto tu rozmawia o operacjach plastycznych, koleżanko? czytaj uważnie i ze
                        zrozumieniem . tu jest mowa o pani dermatolog o specjalizacji kosmetologia, a
                        do dermatologa można chodzić już w dzieciństwie.
                        i zapamiętaj sobie smutne acz prawdziwe słowa,że żaden z wymienionych przez
                        ciebie preparatów nie powstrzyma starzenia- choć zdaje się masz takie
                        złudzenia. nikt nie jest Dorianem Greyem- choć wielu chce.
    • bat_na_tuskomatolki Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 06.03.18, 14:13
      57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka