zazaz3 17.03.07, 14:25 Babka z doktoratem,widzimy na ile wygląda,ale ile NAPRAWDĘ ma?Bo na guglu nie umiem znależć,a ciekawośc zabija... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuka_konwersacji Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 15:18 Moim zdaniem jest przed 40-tka. A co ma do tego doktorat? Mozna go zrobic spokojnie przed 30-tka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 12:57 To tak z ciekawosci: mozesz w takim razie uzasadnic w jakim celu napisalas o doktoracie Noszczyk w poscie o jej wieku, skoro niby wiesz, ze doktorat nie ma nic wspolnego z wiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 18:33 chyba z głupoty,wybacz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 19.03.07, 09:29 Tylko pytam, bo mnie to zaintrygowalo. Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 18:04 kto to jest Maria Noszczyk? bo chyba nie jestem w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 19:17 nie wygląda na tyle ile ma bo w branży siedzi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 19:31 Przed 40 to wg mnie zdecydowanie nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 20:57 A kto to jest? dermatolog, tak? jakis niezwyczajny czy co takiego ze jest slawna? Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 17.03.07, 21:26 Tak, dermatolog, ale dosc kontrowersyjna. Jest corka chirurga plastycznego i fama glosi, ze chciala obrac taka sama specjalizacje, ale byla tak kiepska, ze ostatecznie zostala dermatologiem, aby przynajmniej na stole operacyjnym ludziom nie szkodzic. Ma sporo nienajlepsych opinii, choc osoby zadowolone tez sie zdarzaja. Jest po prostu "medialna", co czesto wytwarza wrazenie, ze jak ktos jest znany to od razu dobry. Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 00:29 A skąd wiesz jakie ma opinie? Gdzie je można przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 02:11 Brat jest chirurgiem plasycznym;-) A opinie pozytywne-zazdrośnico;-) We wtorek będzie program(a dokłądnie nagranie;-))o terminie emisji poinformuję tutaj i wtedy będziecie mogły sobie zdanie wyrobić;-))POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 06:52 prof. Noszczyk - tata tez jest chirurgiem :-), a pani Maria to piękna i mił kobirta , jako lekarz nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 13:20 P. Maria jest łada i miła ale na studiach zbytnio nie błyszczała- zbyt zdolna w przeciwieństwie do ojca i brata nie była.zawsze też wiedziała,że orłem nie jest i nie ma co się brać za karkołomne i trudne specjalizacje, lepiej zarabiać kasę. ale dermatologiem nie jest złym, lata praktyki zrobiły swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:05 no sie obronczyni znalazla... ja powiem tyle ze raczej dobtry dermatolog nie proponuje kuracji mocnymi kwasami w srodku lata i w dodatku po informacji pacjenta, ze ten niedlugo (kilka dni) wyjezdza w rejony bardzo naslonecznione) Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:16 jednak nie chcemi się wierzyć ,żeby ktoś z takim stażem ( doktor medycyny) akurat udzielił Ci takiej rady. poza tym mogłaś przecież protestować- każdy wie czym grozi stosowani kwasów w słoneczne dni. coś mi się to kupy nie trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:41 nie mi, tylko siosttrze, owszem, ona oprotestowala, ale lekarka cos w tym stylu, ze "przy wysokich filtrach nic sie nie stanie"... inna sprawa, ze troche sie moze nie wyrazilam precyzyjnie, bo to niby nie miala byc cala "kuracja", tylko seria 3 pilingow, ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:48 hmmm, faktycznie- dobrze,że chociaż filtry zaleciła wysokie:) gdyby siostra chciała skorzystać z usług NAPRAWDĘ dobrego dermatologa kosmetycznego polecam p dr.Ewę Chlebus:) Rewelacyjna specjalistka i zawsze była bardzo zdolna:)i pracowita:) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 15:09 weronka77 napisała: > Brat jest chirurgiem plasycznym;-) A opinie pozytywne-zazdrośnico;-) Moze i brat tez, ale ojciec z pewnoscia rowniez. A to zazdrosnico to bylo do mnie? Czego mam tej pani zazdroscic? Zle opinie ma np. na forum "Beauty w Polsce" poswieconym operacjom plastycznym i innym zabiegom. Tamtejsze forumowiczki z niejednego pieca jadly i pani Noszczyk raczej nie chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 16:18 Jeśli rzeczywiście ma 41 lat, to IMO wygląda na swój wiek. Obserwuję ją na ekranie od kilku lat i myślałam nawet, że jest starsza, tylko zadbana. Odpowiedz Link Zgłoś
procura Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 21:58 brat tak, ojciec nie - tzn. ojciec jest wybitnym chirurgiem, ale nie PLASTYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 23:04 Ojej to faktycznie się nie wypowiem bo niestety w odróżnieniu do owych forumowiczek nie potrzebuję ingerencji chirurga plastycznego ani inwazyjnych zabiegów.Zabiorę głos chętnie za lat 10-15 albo może wcale;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 18.03.07, 23:07 a tak BTW to może faktycznie to może lepiej "zainwestować"w pielęgnację Kanebo lub LaPrairie? Potem żaden "partacz" nie zaszkodzi bo i nie będzie miał czego reperować ani udoskonalać;-) Warte polecenia są preparaty Medical Beauty Research-taka "operacja plastyczna" w kremie.Jednak 17tys za słoiczek to ....no ale ja nie znam kosztów operacji plastycznych;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Ile lat ma Maria Noszczyk? 19.03.07, 09:26 a kto tu rozmawia o operacjach plastycznych, koleżanko? czytaj uważnie i ze zrozumieniem . tu jest mowa o pani dermatolog o specjalizacji kosmetologia, a do dermatologa można chodzić już w dzieciństwie. i zapamiętaj sobie smutne acz prawdziwe słowa,że żaden z wymienionych przez ciebie preparatów nie powstrzyma starzenia- choć zdaje się masz takie złudzenia. nikt nie jest Dorianem Greyem- choć wielu chce. Odpowiedz Link Zgłoś