Dodaj do ulubionych

krem pod oczy

30.03.07, 23:30
szukam dobrego kremu pod oczy na zmarszczki mimiczne - już dosyć widoczne i
jednocześnie na cienie pod oczami. Używałam loreala ale bez żadnego efektu.
Możecie mi coś doradzić? Wiek ok 30.

co sądzicie o żelu pod oczy olay eye defying?
Obserwuj wątek
    • gazela100 Re: krem pod oczy 01.04.07, 09:25
      up
    • feralcat Re: krem pod oczy 01.04.07, 21:47
      gazela100 napisała:

> szukam dobrego kremu pod oczy na zmarszczki mimiczne - już dosyć widoczne i
      > jednocześnie na cienie pod oczami. Używałam loreala ale bez żadnego efektu.

Ja tez uzywalam Loreala -ale badziewie!!!! tragedia!!
      > Możecie mi coś doradzić? Wiek ok 30.
      Botox, najlepsy na zmarszczki mimiczne, a ja zamowilam ostatnio Shiseido Bio-
      performance zobacz opinie o nim na wizazu, podobno jest swietny ale drogi ponad
      200zl.
      >
      > co sądzicie o żelu pod oczy olay eye defying?
      Malo prawdopodobne ze zadzialaja, potrzebujesz cos mocniejszego, moze wyprobuj
      cos z apteki Avene na przyklad.
      Albo uzbieraj na Botox lepiej
      • gazela100 Re: krem pod oczy 01.04.07, 23:25
        jaki konkretnie avene - prosze o nazwę i cenę
        • feralcat Re: krem pod oczy 02.04.07, 01:18
          www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=44
          wejdz sobie na ta strone, tam dziewczyny recenzuja wszystkie kremy pod oczy,
          poczytaj sobie opinie i wybierz jakis krem.
          Avene tylko tak dalam dla przykladu, nie wiem ile kosztuje, ale powiem ci jedno
          ze okolica oczu jest najwazniejsze, po niej widac wiek i ja osobiscie jestem w
          stanie zaplacic kazda cene za kosmetyk ktory by dzialal.Moge sie przerzucic na
          chleb z woda hehe.
          Polecam ci ta strone
          • gazela100 Re: krem pod oczy 08.04.07, 12:13
            no niestety niczego sie nie dowiedziałam z tego wizażu - wg tych opini
            wszystkie kremy sa dobre, a przecież tak nie jest, dlatego podnodnoszę wątek.

poza tym szukam tez kremu do twarzy do skóry tłustej z rozszerzonymi porami ale
            słabo nawilżonej
      • niedzwiedzica_sousie Re: krem pod oczy 02.04.07, 10:17
        mnie ten krem dramatycznie uczulił :(
    • 123456t Re: krem pod oczy 08.04.07, 15:05
      Jeśli chodzi o cienie pod oczami, to z kremów najlepszy jest korektor;), krem
      pod oczy neovadiol vichy i nie ważne że mówią że to krem po 50-tym roku życia,
      gwiazdy takich kremów używają już po 20-tce. polecam botoks to najlepsze
      lekarstwo, poprzez unieruchomienie mimiki zmarszczki znikają po najtańszym kremie.
    • naina Re: krem pod oczy 08.04.07, 15:16
      Moze cos z Dermiki? Ja ostatnio kupilam krem Retinol 2010 (jest to seria dla
      skory dojrzalej ale robie sobie kuracje,jak skoncze sloiczek wracam do czegos
      lzejszego)byl w zestawie z kremem pod oczy,ktorego jeszcze nie otworzylam,ale
      krem do twarzy ladnie wygladza skore,wiec sadze ze ten pod oczy tez moglby byc
      dobry.
      Pozdrawiam

naina
    • izabela.buziaczek Bardzo goraco polecami ci kosmetyki Olay 08.04.07, 15:29
      7 Total Effect. Dzialaja one na wszystkie najwazniejsze procesy starzenia. Krem
      pod oczy jest cudny: rozswietla, nawilza, nie klei sie (dobry pod make up).
      Polecam tez pozostale kremy: na dzien i na noc. Poprawiaja kondycje skory,
      wyrownuja koloryt i rozswietlaja. Ceny porownywalne do Loreala.
    • grazynafaberlic Re: krem pod oczy 08.04.07, 17:45
      witam polecam krem pod oczy z seriiaquafetem faberlic lu 9 solyca zmarszczki
      likwidujecienie i zmiekcza skore cena 60 zl. ale naprawde warto pozdrawiam
      • gazela100 Re: krem pod oczy 08.04.07, 23:38
        jak to sie nazywa dokładnie?
        • carolinascotties Polecam krem - 10.04.07, 11:10
          ROC retin OX - multicorrection-
          www.rocskincare.co.uk/xhtmlbgdisplay.jhtml?itemname=multicorrexion_range&context=3&smi=1

• mama_basienki Re: Polecam krem - 10.04.07, 19:15
            Czy te kosmetyki mozna dostac w Warszawie?
    • paul_ina Re: krem pod oczy 10.04.07, 19:40
      Hej,
      ja też polecam Shiseido Bio Performance, natomiast NIE polecam Helena Rubinstein Gold Future Eye Reviver - bardzo słabo nawilża, jest bardzo lekki - nic dobrego dla suchawej skóry. Do tego lekko szczypie i powoduje zaczerwienienie skóry. Nauczył mnie prosić o próbki.
      • paul_ina Re: krem pod oczy 10.04.07, 19:43
        Pod oczy mogę jeszcze polecić serum Flavo C firmy Aurigia - do kupienia w aptekach. Można stosować pod każdy krem i na całą twarz (po odczekaniu do wchłonięcia) na dzień i na noc, ja póki co stosuję na noc i to pod avene ystheal - rano cera jest przecudna.

Właśnie, może zapytaj w aptece o krem avene ystheal pod oczy albo LRP redermic pod oczy - produkty do twarzy są re-we-la-cy-jne, może pod oczy też im się udało.
        • gazela100 Re: krem pod oczy 10.04.07, 23:43
          a cos tańszego? uzywałam kremu do twarzy vichy i wcale nie byłam zadowolona
          • paul_ina Re: krem pod oczy 11.04.07, 20:27
            Vichy to generalnie nic dobrego. Posłuchałaś nie tej Forumki co trzeba:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=55581348&a=55850936
    • othala76 Re: krem pod oczy 11.04.07, 10:39
      polecam clinique anty gravity - miałam, sprawdzil się. Teraz mam all about eyes
      rich też clinique, ale poprzedni był chyba lepszy. Ten drugi jest specjalnie na
      cienie pod oczami i testuje go tez mój mąz a on ma straszne cienie. Maziamy się
      nim od jakichś 10 dni więc za wcześnie na jakies spektakularne efekty. Dam znać.
      • gazela100 Re: krem pod oczy 11.04.07, 22:32
        ile kosztuje i gdzie go można dostać?
      • sitia Re: krem pod oczy 12.04.07, 09:30
        Ja też polecam clinique anty-gravity jest bardzo dobry.Cena chyba ok. 160 zł.
        • gazela100 Re: krem pod oczy 12.04.07, 11:54
          no to super cena ale mnie na to nie stać!
    • sigrun Re: krem pod oczy 12.04.07, 18:03
      Cienie wspaniale rozjaśnia Perfekt Flos-Lek (ok. 20 zł). Poradził sobie nawet z
      moimi podkrążonymi oczami podczas ciężkiej choroby :-)
      Na zmarszczki i opuchnięte powieki doskonale sprawdza się Riche Creme Yves
      Rocher (ok. 70-80 zł, ale można go czasem dostać w promocji za niecałe 50 zł).
      Jak dotąd najlepszy i najskuteczniejszy ze wszystkich kremów jakie kiedykolwiek
      stosowałam (wysoka półka również), dlatego warto w niego zainwestować, choć suma
      sumarum należy do średniego przedziału cenowego ;-)
    • poopka Re: krem pod oczy 12.04.07, 21:55
      Dziewczynki moze sie zdziwicie tym co teraz napisze ale mnie osobiscie pomogł
      krem za niecałe 4 złote polskiej bardzo fajnej firmy Ziaja :] pod oczy sa
      przerozne rodzaje ja osobiscie uzywam na wygładzenie zmarszczek i cienie pod
      oczami ( ktore miałam okropne) po jakims czasie roznica kolosalna... nawet nie
      przyrownuje do o wiele drozszych bo w porownaniu z tamtymi ten jest
      rewelacyjny i cena .. praktycznie za darmo... na stronie ziaji jest opisany
      kazdy po kolei :] pozdro
      • kotbalamot Re: krem pod oczy 13.04.07, 10:38
        Potwierdzam - krem pod oczy Perfect -firmy Flos Lek jest całkiem dobry,
        szczególnie na cienie pod oczami. Ze sredniej pólki cenowej moge
        polecić Vichy Novadiol pod oczy , u mnie sprawdził się rewelacyjnie ,
        lepiwj niż Helena Rubinstein, Chanel, Lancome o Estee Lauder. I nie
        przejmowac się , jak panie aptekarki mówią ze to krem dla pań po
        menopauzie. Ja mam trzydzieści kilka lat i uzywam kremów z
        fitohormonami, przede wszystkim jako profilaktyka.
        Z górnej pólki mogę polecić mojego ulubieńca Anti -gravity Clinique
        oraz Shiseido Bio Performance.
      • tezkinga Re: krem pod oczy 13.04.07, 12:02
        Zgadzam sie, moja siostra uzywala jkakis krem ziaji na cienie (blawatkowy?) i
        kolezanka raz ja zapytala jakiego kremu uzywa bo miala takie siniole pod oczami
        i jej sporo sie rozjasnilo.
        • gazela100 Re: krem pod oczy 13.04.07, 15:18
          jestem w stanie zrezygnowac z tego żeby działał na cienie ale żeby był dobry na
          zmarszczki mimiczne w okolicach oka, to co mi polecacie w takim razie?
          • feralcat Re: krem pod oczy 13.04.07, 21:23
            Dziewczyny! a ja kupilam Shiseido bio performance, tyle kasy i efekt nijaki.
            Fakt ze stosuje dopiero od okolo 2 tygodni i mam tylko 25 lat ale juz mam
            takie mini zmarszczki, nie kurze lapki ale takie linie u gory policzka i ten
            krem na nie wogole nie dziala! nic! czy efekty jeszcze przyjda? no bo jak na
            mini-zmarszczki u mlodej osoby nie zadziala to na takie powazniejsze chyba tez
            nie?
            • gazela100 Re: krem pod oczy 14.04.07, 23:19
              up
              • gazela100 Re: krem pod oczy 15.04.07, 22:09
                up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka