Gość: gość IP: *.otosf.com.pl 25.05.03, 10:28 Kochane proszę o pomoc co skutecznie zwęża pory? Nie daję sobie już z tym rady, a to tak nieestetycznie wygląda! pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 10:43 kwasy (najlepiej BHA) + maseczka z glinką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.otosf.com.pl 25.05.03, 11:22 Justynko, a co konkretnie, jakie kosmetyki? nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 12:16 najlepiej wybierz sama, dużo propozycji znajdziesz tutaj: www.wizaz.pl/basia_kwasy_bha_aha.php osobiście byłam zadowolona z effaclar k i neutrogena clear pore treatment z glinek: st.ives i argelrlitz Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? 25.05.03, 14:26 A na codzien puder sypki - bbbbdb jest Chanel (i starcza na bardzo dlugo) Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Kotmanko:) 26.05.03, 10:47 Czy mogłabyś odrobinkę więcej na temat polecanego przez Ciebie pudru Chanel; własnie przymierzam się do zakupu wersji sypkiej i byłabym wdzięczna za małą podpowiedź:) Uprzedzając, czytałam opinie Wizażanek, jednakże kilkakrotnie zachwalałaś ów produkt, więc proszę o małą powtórkę:)) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Kotmanko:) 26.05.03, 13:00 Puder jest bardzo wydajny, niewidoczny na buzi, tzn zweza pory, swietnie rozswietla (nawet po 5 godzinach jesli zaczniesz sie troche swiecic to w taki ladny sposob), ja mam odcien clair do jasnej skory. Bardzo polecam. Mam tez wersje prasowana. Obydwa sa podstawa mojego makijazu (nawet rezygnuje juz z podkladu). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Kotmanko:) 26.05.03, 18:41 Brzmi fantastycznie- ogromne DZIĘKUJĘ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: 194.152.95.* 27.05.03, 16:06 kotmanka napisała: > A na codzien puder sypki - bbbbdb jest Chanel (i starcza na bardzo dlugo) Jest jeszcze bardzo dobry puder sypki od Estee Lauder - Equalizer. Polega na tym ze nawilza suche czesci twarzy a matuje przetluszczajaca czesc. Jest naprawde super. Kiedys na lekcji makijazu w Clinique poradzono mi zeby na moja twarz (cera z rozszerzonymi porami i przetluszczajaca sie) nie nakladac pudru pedzlem, ale nasypac troche pudru w rece i doslownie wetrzec go w twarz, zwlaszcza czolo, broda, nos. I faktycznie dluzej sie wtedy trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.chello.pl 25.05.03, 23:15 Justy, czy ta maseczka St. Ives to niebieska (seledynowa) "Firming Masque" z glinką mineralną? Czytałam pozytywne opinie o niej, kupiłam, wypróbowałam (jest całkiem fajna), ale nie wiem, czy to na pewno ta. Bo może jest jeszcze inna St. Ives (jeszcze lepsza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 23:59 tak, właśnie o tej maseczce myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 10:33 Wypróbowałam polecana na forum maseczkę z pyłem wulkanicznym i faktycznie działa! Pory sa zdecydowanie mniej widoczne. Jest to pierwszy preparat, po którym widze efekt, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzka Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 26.05.03, 12:19 czy można prosić o coś więcej jeśli chodzi o ten preparat???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 11:22 To są maseczki firmy Mystic Alpa ( www.art-med.pl ) , ja kupiłam w sklepiku Danel, róg Górczewskiej i Olbrachta, jest tam bazarek (w Warszawie, oczywiście). Naprawdę świetnie działa, nawet mój mąż stwierdził, że mam ostatnio bardzo ładną cerę. Kosztowała 43 zł i była ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienor Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.crowley.pl 26.05.03, 13:21 Oprócz maseczek z glinkami mozesz sprobowac tez jakiegos preparatu do strefy T. Najczesciej mozna je nakladac kilkakrotnie w ciagu dnia na makijaz. Taki preparat zmniejszajacy widocznosc porów ma Shiseido, ale zawiera alkohol, wiec bedzie pomagac doraznie, ale na dluzsza mete moze spotegowac przetluszczanie sie skory. Pojawila sie tez jakas nowosc Biotherm, preparat specjalnie na pory, do stosowania tylko na oczyszczona skore i nie codziennie, tylko co ktorys dzien, jak maseczka. Nie probowalam tego, wiec nie wiem, ile to warte, nie znam tez skladu. Ale widzialam to juz u nas w Sephorze. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger82 Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? 27.05.03, 22:58 Jak sie nazywa ten specyfik Biothermu? Bardzo cenie sobie te firme i stad moja ciekawosc :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bass5 Re: do pixi 27.05.03, 11:11 jakiej firmy ta maseczka z pylem wulkanicznym, ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: do pixi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 11:18 wrzuć w forumową wyszukiwarkę Mystic Alpa- znajdziesz kilka wypowiedzi na temat maseczek z pyłem wulkanicznym Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? 27.05.03, 23:29 a ja Ci polece krem neutrogena visibly refined a do makijazu fliud lancome adaptive /(do cery mieszanej) Odpowiedz Link Zgłoś