Dodaj do ulubionych

Rozszerzone pory! Co polecacie?

IP: *.otosf.com.pl 25.05.03, 10:28
Kochane proszę o pomoc co skutecznie zwęża pory? Nie daję sobie już z tym
rady, a to tak nieestetycznie wygląda! pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 10:43
      kwasy (najlepiej BHA) + maseczka z glinką
      • Gość: gość Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.otosf.com.pl 25.05.03, 11:22
        Justynko, a co konkretnie, jakie kosmetyki? nazwy?
        • Gość: justy Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 12:16
          najlepiej wybierz sama, dużo propozycji znajdziesz tutaj:
          www.wizaz.pl/basia_kwasy_bha_aha.php
          osobiście byłam zadowolona z effaclar k i neutrogena clear pore treatment
          z glinek: st.ives i argelrlitz
          • kotmanka Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? 25.05.03, 14:26
            A na codzien puder sypki - bbbbdb jest Chanel (i starcza na bardzo dlugo)
            • madllen Re: Kotmanko:) 26.05.03, 10:47
              Czy mogłabyś odrobinkę więcej na temat polecanego przez Ciebie pudru Chanel;
              własnie przymierzam się do zakupu wersji sypkiej i byłabym wdzięczna za małą
              podpowiedź:) Uprzedzając, czytałam opinie Wizażanek, jednakże kilkakrotnie
              zachwalałaś ów produkt, więc proszę o małą powtórkę:))

Pozdrawiam serdecznie!
              • kotmanka Re: Kotmanko:) 26.05.03, 13:00
                Puder jest bardzo wydajny, niewidoczny na buzi, tzn zweza pory, swietnie
                rozswietla (nawet po 5 godzinach jesli zaczniesz sie troche swiecic to w taki
                ladny sposob), ja mam odcien clair do jasnej skory. Bardzo polecam. Mam tez
                wersje prasowana. Obydwa sa podstawa mojego makijazu (nawet rezygnuje juz z
                podkladu). Pozdr
                • madllen Re: Kotmanko:) 26.05.03, 18:41
                  Brzmi fantastycznie- ogromne DZIĘKUJĘ:)))
            • Gość: ania Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: 194.152.95.* 27.05.03, 16:06
              kotmanka napisała:

> A na codzien puder sypki - bbbbdb jest Chanel (i starcza na bardzo dlugo)

Jest jeszcze bardzo dobry puder sypki od Estee Lauder - Equalizer. Polega na
              tym ze nawilza suche czesci twarzy a matuje przetluszczajaca czesc. Jest
              naprawde super.

Kiedys na lekcji makijazu w Clinique poradzono mi zeby na moja twarz (cera z
              rozszerzonymi porami i przetluszczajaca sie) nie nakladac pudru pedzlem, ale
              nasypac troche pudru w rece i doslownie wetrzec go w twarz, zwlaszcza czolo,
              broda, nos. I faktycznie dluzej sie wtedy trzyma.
          • Gość: ola Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.chello.pl 25.05.03, 23:15
            Justy, czy ta maseczka St. Ives to niebieska (seledynowa) "Firming Masque" z
            glinką mineralną? Czytałam pozytywne opinie o niej, kupiłam, wypróbowałam (jest
            całkiem fajna), ale nie wiem, czy to na pewno ta. Bo może jest jeszcze inna St.
            Ives (jeszcze lepsza).
            • Gość: justy Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 23:59
              tak, właśnie o tej maseczce myślałam
    • Gość: pixi Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 10:33
      Wypróbowałam polecana na forum maseczkę z pyłem wulkanicznym i faktycznie działa! Pory sa zdecydowanie mniej
      widoczne. Jest to pierwszy preparat, po którym widze efekt, więc polecam.
      • Gość: marzka Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 26.05.03, 12:19
        czy można prosić o coś więcej jeśli chodzi o ten preparat????
        • Gość: pixi Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 11:22
          To są maseczki firmy Mystic Alpa ( www.art-med.pl ) , ja kupiłam w sklepiku Danel, róg Górczewskiej i Olbrachta, jest
          tam bazarek (w Warszawie, oczywiście). Naprawdę świetnie działa, nawet mój mąż stwierdził, że mam ostatnio
          bardzo ładną cerę. Kosztowała 43 zł i była ostatnia...
    • Gość: alienor Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? IP: *.crowley.pl 26.05.03, 13:21
      Oprócz maseczek z glinkami mozesz sprobowac tez jakiegos preparatu do strefy T.
      Najczesciej mozna je nakladac kilkakrotnie w ciagu dnia na makijaz. Taki
      preparat zmniejszajacy widocznosc porów ma Shiseido, ale zawiera alkohol, wiec
      bedzie pomagac doraznie, ale na dluzsza mete moze spotegowac przetluszczanie
      sie skory. Pojawila sie tez jakas nowosc Biotherm, preparat specjalnie na pory,
      do stosowania tylko na oczyszczona skore i nie codziennie, tylko co ktorys
      dzien, jak maseczka. Nie probowalam tego, wiec nie wiem, ile to warte, nie znam
      tez skladu. Ale widzialam to juz u nas w Sephorze.
      • ginger82 Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? 27.05.03, 22:58
        Jak sie nazywa ten specyfik Biothermu? Bardzo cenie sobie te firme i stad moja
        ciekawosc :) Pozdr.
    • bass5 Re: do pixi 27.05.03, 11:11
      jakiej firmy ta maseczka z pylem wulkanicznym, ile kosztuje?
      • Gość: justy Re: do pixi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 11:18
        wrzuć w forumową wyszukiwarkę Mystic Alpa- znajdziesz kilka wypowiedzi na temat
        maseczek z pyłem wulkanicznym
    • umaa Re: Rozszerzone pory! Co polecacie? 27.05.03, 23:29
      a ja Ci polece krem neutrogena visibly refined a do makijazu fliud lancome
      adaptive /(do cery mieszanej)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka