nananaa 05.06.07, 12:10 używała któraś z Was 1-DAY Acuvue Colors firmy Johnsson & Johnsson? polecacie? czy macie jakies zastrzeżenia? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
resentment Re: soczewki 05.06.07, 12:14 Ogolnie uzywam przez caly czas J&J Acuvue i nie mam do nich zadnych zastrzezen:) Wygodnie i komfortowo. Jednak nigdy nie probowalam kolorowych, jednek wg nie J&J sa ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
nananaa Re: soczewki 05.06.07, 12:16 a są w zwykłych aptekach czy kupujesz przez internet? nie orientuje sie za bardzo.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
resentment Re: soczewki 05.06.07, 12:25 Wydaje mi sie za dostaniesz w aptece albo w sklepach optycznych, tylko moze byc tak ze bedziesz musiala je zamowic i poczekac jakis czas. Zalezy tez od tego jaka masz wade wzroku. A jesli nie masz wady i zalezy ci tylko na zmianie kolorku to raczej nie powinno byc problemow z kupnem;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: soczewki 05.06.07, 14:25 tak, zdaje sie, ze kolorowe trzeba zamawiac bo nie mają wszystkich kolorów do wszystkich wad wzroku... :) przynajmniej w moim vision express tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
nananaa Re: soczewki 05.06.07, 14:53 nie mam żadnej wady wzroku, więc mam nadzieje, ze dostane w aptece odrazu.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgo19744 Re: soczewki 05.06.07, 16:30 przyznam, ze nie widzialam jeszcze soczewek w aptece... zawsze w salonie optycznym, czasem sie czeka, czasem maja na miejscu. zwroc tez uwage na freshlooki, wieksza gama kolorow. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: soczewki 05.06.07, 18:14 w takich tradycyjnych aptekach na pewno nie, moze w tych typu superpharm gdzie sprzedaje sie rowniez kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: soczewki 05.06.07, 19:25 a w ogole to od kiedy soczewki kupuje sie w aptece?? Odpowiedz Link Zgłoś
nananaa Re: soczewki 05.06.07, 19:29 a orientujecie się gdzie mogłabym je nabyc w poznaniu? najlepiej wilda i centrum Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: soczewki 05.06.07, 19:31 w wawie w kazdym centrum handlowym jest vision express wiec mysle, ze w poznaniu tez jest. tam mają duzy wybor soczewek Odpowiedz Link Zgłoś
szampan-i-truskawki1 Re: soczewki 06.06.07, 09:13 kupiłam na próbę te w kolorze niebieskim , ale nie wyglądają dobrze ( jak oczy lalki) Odpowiedz Link Zgłoś