diablomonia 11.06.07, 16:56 czy ktos uzywal i uwaza ze warto kupic? zamowilam sobie takze krem do biustu i modelujacy do brzucha, warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamisiunia Re: Eveline na rozstepy 12.06.07, 01:38 Na rozstępy warto jeśli nie masz ich jeszcze lub EWENTUALNIE jeśli są jasnoróżowe [dopiero się robią]. Kremy na rozstępy nie sa na ZABLIŹNIONE, czyli takie białe, tylko im zapobiegają. Eveline fajnie wygładza i uelastycznia skórę. Ale jak sądzę po kupnie kremu na biust - najmłodsza nie jesteś... No, chyba, że to przed ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Eveline na rozstepy 12.06.07, 19:37 kamisiunia napisała: > Ale jak sądzę po kupnie kremu na biust - najmłodsza nie jesteś... Ale zdajesz sobie sprawe, ze to chamska odpowiedz? I bzdurna - nie przyszlo ci do glowy, ze pewnych kosmetykow uzywa sie zapobiegawczo? Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Eveline na rozstepy 17.06.07, 00:13 A wyobrażasz sobie 13-letnią dziewczynkę używającą kremu na biust?!?!?!?! Dodałam przecież, że może chodzić o ciążę. Nie sądze, żeby dorosła kobieta [czyli taka, która UŻYWA KREMU NA BIUST] się rozwijała/rosła. Przeczytaj jej post ze zrozumieniem, a na pewno dojdziesz do wniosku, że nie ma 13 lat. Nie mówię przecież, że ma 50 lat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: Eveline na rozstepy 17.06.07, 07:31 "Nie sądze, żeby dorosła kobieta > [czyli taka, która UŻYWA KREMU NA BIUST] się rozwijała/rosła. " owszem. nie rozwija się juz. ale może stosuje dietę odchudzajacą bądź tyje. wtedy - tak samo jak nastolatka- jest narażona na powstawanie rozstępów. a co do tonu twej poprzedniej wypowiedzi- faktycznie brzmi ona nieco obcesowo. moze po prostu tak ci wyszło i nie maiłas obraźliwych intencji. ale dla mnie równiez zabrzmiało to ...średnio. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
diablomonia Re: Eveline na rozstepy 12.06.07, 20:25 kupilam sobie caly zestaw zobaczymy jak zadziala. mam juz zabliznione rozstepy jak to nie pomoze to pojde na laser, widzialam zdjecia i super likwiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Eveline na rozstepy 17.06.07, 00:15 Powodzenia :) Też bym chciała iśc na laser, no ale wiadomo... kasa, kasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś