martaa2 14.06.03, 15:49 Oglądałam dziś w katalogu Avon kolorek lakieru Mulberry.Tylko jak w to w katalogu- kolor nie zawsze pokrywa się z tym,co w rzeczywistości. Czy któraś z was miała taki kolor i może go z grubsza opisać? Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psotka Re: Lakier Avonu-kolorek Mulberry IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 17:22 szczerze,to nie jest taki,jak w katalogu,ale nie jest brzydki,nie pamiętam tak,aby porównać oba kolory,ale mulberry to coś w rodzaju ciemnego różu,nie jest tak żywy,jaki widziałam w katalogu,taki troszkę brudnawy,a zarazem mleczny,podobny do opakowania "gucci rush",ale 1,trochę ciemniejszy,mam nadzieję,że trochę ci pomogłam.pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Lakier Avonu-kolorek Mulberry 14.06.03, 17:34 moja koleżanka go ma, to taki ciemny fiolet, ale wpadający w róż, nie w czerwień; ja mam jego (chyba?) wcześniejsze wcielenie, w starych flakonikach, na paznokciach wychodzi jaśniej niż w buteleczce, ale jest całkiem ładny. Odpowiedz Link Zgłoś