Dodaj do ulubionych

Makijaz Na Slub i Wesele!!!!!!pomozcie!!!!!!!

26.07.07, 13:32
dziewczyny mialam zalozenie zeby kupic sobie podklad givenchy lub guerlain i
na to puder w pryzmie givenchy..mam baze dermiki pod makijaz..jednak ostatnio
naczytalam sie opinii ze te produkty wcale nie beda sie dlugo trzymac na weselu...
ja mam cere mieszana i po jakims czasie zawsze sie swiece..juz nie wiem jakie
produkty wybrac..moze np wybrac opcje podklad max factor i do tego np puder
givenchy na to wszystko kupic taki utrwalacz profesjonalny do makiajazu??
ktoras uzywala??co sadzicie i radzicie..slub pod koniec sierpnai a ja nie wiem
jakie kosmetyki kupic:(???
Obserwuj wątek
    • triada1301 Re: Makijaz Na Slub i Wesele!!!!!!pomozcie!!!!!!! 27.07.07, 11:07
      Każdy ma inną cerę, i na każdej z nas różne kosmetyki się "trzymają".
      Ja ślub brałam dwa lata temu i poprostu poszłam do wizażystki którą mi ktoś tam polecił.Najpierw miałam makijaż próbny kosztował 40zł, no i potem ten własciwy na ślub kosztował chyba 70zł. Byłam bardzo zadowolona, bo ona miała jakieś specjalne kosmetyki które dają idealny i bardzo trwały efekt, to były jakieś przeróżne pudry które odbijają światła przy robieniu zdjęć, oraz aby buzia ładnie wyglądała w sztucznym świetle itp. itp.
      Polecam bo warto oddac się w ręce specjalistki która idealnie dobierze kolor podkładu do karnacji pięknie umaluje też dekolt i szyję, kolor cieni dopasuje do karnacji, sukienki i dodatków.
      • ksiezycowa10 Re: Makijaz Na Slub i Wesele!!!!!!pomozcie!!!!!!! 06.08.07, 20:50
        Witam! Na rynku jest wiele wspaniałych firm, ale ja polecam ARTDECKO, pracuję na
        niej juz 2 lata i nie mam zamiaru zmieniać. makijaż trzyma sie perfekcyjnie, a
        podczas wesela mozesz uzyc wygodnych bibułek matujących , które mają w sobie
        lekki puderek. rewelacja. Podrawiam
    • gerka Re: Makijaz Na Slub i Wesele!!!!!!pomozcie!!!!!!! 27.07.07, 11:40
      idź do profesjonalnej makijazystki, makijaz będzie się trzymał całą noc bez
      najmniejszego uszczerbku, gwarantuję!
    • sea9 Re: Makijaz Na Slub i Wesele!!!!!!pomozcie!!!!!!! 27.07.07, 15:34
      polecam ci utrwalacz w pudrze art deco ,oraz baze pod cienie art deco ( sa
      znmakomite i mozna je uzywac na codzien ) - ale najlepiej bedzie jesli makijaz
      zrobi ci wizazystka , ja korzystam z jej usług zawsze jak mam tzw,,duze
      wyjscie,, wesele ,sylwester jakis bankiet -kilka razy do roku mozna sobie na to
      pozwolic - oszczednosc czasu i pieniedzy - po co kupowac np utrwalacz do szminki
      za 130 zł ktory uzyjesz 2 razy , fakt ze szminka trzyma sie na tym ok 14 godzin
      ale na co dzien sie nie nadaje bo makabrycznie wysusza usta ; po co kombinowac
      godzinami na sobie z czesto opłakanym skutkiem ,pamietaj ze makijaz weselny to
      makijaz do zdjec ktore zostana NA LATA

• foty.foty hmmmmm,... 29.07.07, 01:36
        z wizazystki, nie skorzystam..
        to ja zawsze maluje wszystkie kolezanki czy tez znajome..mam bardzo dobre
        wyczucie do makiajazu:)
        siebie tez dobrze maluje jednak potrzebuje rady w sprawie dobrych, dlugo
        trzymajacych sie podkladow i pudrow;)
        wiec prosze napiszcie ktore moga sie dlugo trzymac i dobrze wygladc na buzi:)
        pozdrawiam!
        • weana Re: hmmmmm,... 29.07.07, 03:23
          Polecam Revlon Colorstay z Softflex.
          Ja używam odcień 180 Sand Beige.
        • straszka Re: hmmmmm,... 29.07.07, 14:51
          Do makijaży długoterminowych uzywam kosmetyków MAC lub Kryolan.
          Jak osoba malowana ma bardzo zniszczona twarz to MAC.
          Na koniec zawsze uzywam pudrów fixujacych (najczesciej Kryolan.
          Jak sie nie ma kosmetyków tych firm to lepszej jakosci inne firmy zawsze na
          koniec makijaz zakonczyc fixatorem, polecam Kryolan.
        • jade.fox Re: hmmmmm,... 06.08.07, 21:23
          kup sobie puder fixujący ArtDeco, kosztuje ok 45zł
          utrwala każdy rodzaj podkładu i doskonale matuje,
          • foty.foty Re: hmmmmm,... 19.08.07, 13:34
            kupie ten fix co polecacie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka