Dodaj do ulubionych

kosmetyczka katowice

IP: *.rmf.pl 26.06.03, 12:37
Hej -szukam dobrej kosmetyczki w Katowicach. Poradzicie cos?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcela Re: kosmetyczka katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:39
      z czystym sumieniem mogę polecić ci salon erisa! nie znam dokładnego adresu w
      katowicach- ja mieszkam w sosnowcu i tu też oddaję się w ręce wspaniałych
      kosmetyczek. ale podejrzewam, że w katowicach też taki salon jest. na wszelki
      wypadek- w sosnowcu eris jest na ul. modrzejowskiej.
      pozdrawiam
      • Gość: hans Re: kosmetyczka katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:32
        W Katowicach Eris jest przy ul.Wita Stwosza nad knajpą Klaudiuszka z Big
        Brothera.Pozdr.
        P.S.Chyba pod nr.5,ale nie jestem pewien.
    • Gość: ani Re: kosmetyczka katowice IP: 62.233.242.* 27.06.03, 08:56
      Ja się właśnie wkrótce zamierzam wybrać do Erisa w Katowicach, byłam w Krynicy
      i bardzo mi się podobało. Przede wszystkim pani kosmetyczka doskonale
      zdiagnozowała problemy mojej cery i odpowiednio dobrała kurację.

Stanowczo odradzam salon Yves Rocher na Staromiejskiej. Nigdy kosmetyczka nie
      zaczęła zabiegu o godzinie, na którą się umówiłam (spóźnienie 20 do 60
      minut!!!), niedokładna przy oględzinach cery i podczas zabiegów, nie potrafiła
      dobrać zabiegów - po wyjściu przez jakiś czas wyglądałam jak koszmarek (a miało
      być tak pięknie...) Nigdy więcej.

Podobna jest moja opinia o salonie, nie pamiętam nazwy - ale na ul.
      Warszawskiej, razem z dużym gabinetem fryzjerskim. Ciasno, spóźnienia, średnia
      uprzejmość, a ceny wcale nie niskie, cera w opłakanym stanie.

Od pewnego czasu korzystam z usług salonu Guinot w CHorzowie. Wprawdzie zabiegi
      są jeszcze droższe (tyle, że zdarzają się promocje), ale po pierwsze jest miło,
      na czas, uprzejmie, no i zabiegi starannie robione, chyba jedyny salon, gdzie
      hennę miałam idealnie nałożoną za każdym razem... No i zabiegi - rewelacja,
      takich nie ma nigdzie - np. zabiegi aromatyczne czy hydradermia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka