Gość: Edy IP: *.rmf.pl 26.06.03, 12:37 Hej -szukam dobrej kosmetyczki w Katowicach. Poradzicie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcela Re: kosmetyczka katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:39 z czystym sumieniem mogę polecić ci salon erisa! nie znam dokładnego adresu w katowicach- ja mieszkam w sosnowcu i tu też oddaję się w ręce wspaniałych kosmetyczek. ale podejrzewam, że w katowicach też taki salon jest. na wszelki wypadek- w sosnowcu eris jest na ul. modrzejowskiej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: kosmetyczka katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:32 W Katowicach Eris jest przy ul.Wita Stwosza nad knajpą Klaudiuszka z Big Brothera.Pozdr. P.S.Chyba pod nr.5,ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: kosmetyczka katowice IP: 62.233.242.* 27.06.03, 08:56 Ja się właśnie wkrótce zamierzam wybrać do Erisa w Katowicach, byłam w Krynicy i bardzo mi się podobało. Przede wszystkim pani kosmetyczka doskonale zdiagnozowała problemy mojej cery i odpowiednio dobrała kurację. Stanowczo odradzam salon Yves Rocher na Staromiejskiej. Nigdy kosmetyczka nie zaczęła zabiegu o godzinie, na którą się umówiłam (spóźnienie 20 do 60 minut!!!), niedokładna przy oględzinach cery i podczas zabiegów, nie potrafiła dobrać zabiegów - po wyjściu przez jakiś czas wyglądałam jak koszmarek (a miało być tak pięknie...) Nigdy więcej. Podobna jest moja opinia o salonie, nie pamiętam nazwy - ale na ul. Warszawskiej, razem z dużym gabinetem fryzjerskim. Ciasno, spóźnienia, średnia uprzejmość, a ceny wcale nie niskie, cera w opłakanym stanie. Od pewnego czasu korzystam z usług salonu Guinot w CHorzowie. Wprawdzie zabiegi są jeszcze droższe (tyle, że zdarzają się promocje), ale po pierwsze jest miło, na czas, uprzejmie, no i zabiegi starannie robione, chyba jedyny salon, gdzie hennę miałam idealnie nałożoną za każdym razem... No i zabiegi - rewelacja, takich nie ma nigdzie - np. zabiegi aromatyczne czy hydradermia:) Odpowiedz Link Zgłoś