mamciaolgi 06.08.07, 20:16 zaczynam przygodę z depilatorem, mam do wyboru dwie opcje, funkcje, parametry, ceny obu porównywalne... która firma jest godniejsza zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziula460 Re: braun czy phillips? 07.08.07, 09:16 Zdecydowanie braun.Parę razy naciełam się na Phillips i już nie kupię z tej firmy nic. Powiem Ci jeszcze to,żę mam w rodzinie parę osób co pracują w Phillips i mówią,ze dużo jest reklamacji na :zelazka,golarki,depilatory itp .Lepiej wychodzi im produkcja większych sprzętów takich jak nptelewizory ,DvD.Ja kupiłam ostatnio żelazko i jak dochodzi do jakiejś temperatury to robi się zwarcie i coś błyska się i przestaje wogóle działać... A co do brauna to mam suszarko-lokówkę którą moja mama tak sfatygowała,że aż patrzeć szkoda|(ostatnio zostawiła ją na działce na dworzu i padał deszcz...) ale cały czas działa. Ale się rozpisałam:) sorki i jeszcze raz polecam Braun Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: braun czy phillips? 07.08.07, 10:47 Zgadzam się z przedmówczynią - Braaun.Mam depilator, zelazko, robota kuchennego, blender, suszarkę, mąż golarkę i nie zawiodłam się do tej pory na tym sprzęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
yola1976 Re: braun czy phillips? 07.08.07, 19:37 mam depilator philipsa chyba już 10 lat :)))) nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: braun czy phillips? 07.08.07, 19:39 No to chyba pora juz wymienic ... Na pewno pesety juz dobzre nie chwytaja wlosow, firma firma ale zaden depilator nie nadaje sie do uzyku pzrez tyle lat ;p Odpowiedz Link Zgłoś
yola1976 Re: braun czy phillips? 07.08.07, 19:40 chwytają - bez obaw :) jakby się nie nadawał to już byłby w koszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: braun czy phillips? 07.08.07, 19:46 Ja mialam philipsa i brauna. I jeden i drugi po roku nadawal sie do wymiany. Bo czesc wlosow chwytaly a czesc ucinaly po prostu jak golarka. Odpowiedz Link Zgłoś