malamalinka 17.08.07, 22:55 Dziewczyny, czy któraś z Was słyszała o endermologii? To podobno rewelacyjna metoda redukcji cellulitu. Rodzaj masażu jakimiś rolkami...Wszyscy mówią, że naprawdę działa. Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamaczka Re: koniec z cellulitem 18.08.07, 14:11 Stosowałam różne wynalzki, od kremów po siłownie do masaży. Polecam dwie proste metody - chodzenie w butach na obcasach 4-5 cm, to wymusza ruch mięsni uda i tyłka. Płaskie obcasy nie. I drugie - chodzenie duzo na piechotę i to szybkim ! krokiem. Szybki kro jest wazny. Jak jezdzisz autem - parkuj dalej i idz te 5 minut. Jak jeżdzisz autobusem/tramwajką, wysiądż przystanek wczesniej i szybko przejdz do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ultima-thule Re: koniec z cellulitem 20.08.07, 15:11 ja znam jeden sposób na cellulit - dużo ruchu i masaże. Nie udalo mi sie go jak na razie pozbyc calkowicie, ale bardzo mi sie zmniejszyl odkad zaczelam regularnie cwiczyc i stosowac masaze. A swoją drogą to czy Wy też tak macie, ze rano w ogole nia ma cellulitu a pojawia sie w ciagu dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
roza06 Re: koniec z cellulitem 20.08.07, 16:07 U mnie tez tak jest. na dodatek wieczorem mam ok 1 cm wiecej w udach Odpowiedz Link Zgłoś
mikasia75 Re: koniec z cellulitem 20.08.07, 18:18 to woda drogie panie. a jeslichodzi o endermologię to owszem ja chodzę i widzę efekty , zresztą nie tylko ja . mój mąż nawet zauważył , już nie wspomnę o mamie i siostrze ktore były w szoku jak im pokazałam.skóra wygląda zupełnie inaczej, oczywiście jednocześnie całkowicie zmieniłam sposób odżywiania , i schudłam 10kg. wiem, ze dobrze też działa szybkie chodzenie , taki codzienny godzinny szybki spacer może zdziałać cuda, przećwiczyłam to kilka lat temu ale teraz jestem za leniwa;) Odpowiedz Link Zgłoś