johanna84 15.09.07, 18:19 Mam problem z doborem antypespirantu.Chcialabym bardzo dobry taki ktory ładnie pachnie ale tez swietnie chroni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoey7 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 15.09.07, 18:47 Ja proponuję Nivea, ten z wyciągiem z pereł. Ma ładny, subtelny zapach, jest skuteczny i nie brudzi ubrań. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
a.s.i.a.88 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 15.09.07, 20:21 Ja również proponuje nivea!!! Są rewelacyjne! Ja akurat używam nivea invisible ktory jest przezroczysty i nie brzudzi ubrań! Ślicznie pachnie po nałożeniu mam wrazenie jakbym sie popsikała dezodorantem! Chodzi mi konkretnie o ten w kulce. Nigdy nie wierzyłam w skuteczność antyperspirantów w kulce do póki nie wypróbowałam nivea :) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 16.09.07, 12:52 Ja proponuję Rexonę. Ja uzywam w sztyfcie i jest rewelacyjna. Nivea jeszcze nie miałam ale skoro tak zachwalacie to wypróbuję, tylko, że ja nie lubię kulek, bo długo schną. Czy Nivea w sztyfcie też jest godna polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 16.09.07, 12:54 Jak dla mnie Nivea w sztyfcie jest zbyt tłusta. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep NIVEA na tak 13.11.07, 22:37 Ja też od długiego czasu już stosuję NIVEA Pure Invisible i podobnie jak poprzedniczka, jestem bardzo zadowolona z niego - dobrze chroni, ma subtelny, niedrażniący zapach (ja np. nie mogę stosować dezodorantów Dove bo zapach jest dla mnie zbyt intensywny, w zależności od rodzaju wręcz duszący) no i tak jak głosi napis - niewidzialny :) Nie brudzi ubrań, nie niszczy bluzek pod paszkami (co niestety przy innych mi się zdarzało:/). Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 16:04 A mnie sie wlasnie konczy Nivea Pearl & Beauty i chwala mu za to, bo juz mam dosc tego pudrowego zapachu!W dodatku dlugo sie wchlania i brudzi ubrania! Dzis kupilam Adidasa w spray'u z promocji w Rossmannie-zobaczymy;) Odpowiedz Link Zgłoś
pauuula15 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 16.09.07, 12:55 Jak dla mnie najlepszy i niezastąpiony jest Lady Speed Stick , obojętnie który, kazdy swietnie chroni i ładnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 16.09.07, 12:57 Tak, Lady Speed Stick w sztyfcie jest bezkonkurencyjny, ten w żelu też jest ok ale jak dla mnie zbyt długo schnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek73 Lady Speed Stick 13.11.07, 12:48 używam już ich od ponad roku i na pewno nie zamienie - są rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Vichy zielona kulka 16.09.07, 13:47 Vichy zielona kulka..niezmiennie od lat Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia890 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 16.09.07, 15:55 ja polecam Rexona Biorythm tylko i wyłącznie :) Po wielu poszukiwaniach idealnego antyperspiranta ten jest najjjj... Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 17.09.07, 08:52 vichy roll-on z zieloną nakrętką. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.koscielna Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 13:17 Hmmmmm, ja zakupiłam ostatnio Lady Speed Stick - ten nowy, żelowy nie zostawiający ponoć białych śladów - ale on okrutnie śmierdzi jakąś chemią! Użyłam go tylko raz - i nie polecam ze względu na ten zapach, który towarzyszył mi cały dzień. Te stare, zwykłe żelowe LAdy Speed Stick były ok, ale ten - nie. Drugi nietrafiony ze względu na silny zapach to własnie nowa Rexona - niby wąchałam przed zakupem, ale potem ten zapach był zupełnie inny, jakiś mało przyjemny... Jedyny, który przyjemnie dla mnie pachnie to Adidas pomarańczowy - ale one są tylko w kulce, a ja wolałabym w sztyfcie, bo w kulce długo wysychają. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 13:32 Nivea Perl& beauty w sztyfcie :) Jak dla mnie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_werr Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 17:28 adidas różowy w kulce.kwiatowy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-82 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 18:08 vichy z zieloną nakrętką, próbowałam wielu, jak na razie ten jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
buhalkinka Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 19:43 ja znalazlam moje cudo - Garnier Narta niebieski, ale w Polsce niestety jeszcze nie widzialam. dla mnie to to jest najlepsze - super zapach i swietne dzialanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasian25 Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 21:19 ja po porodzie okrutnie sie pocę,to podobno normalne.Lady speed stick żelowy przed ciążą działał,ale teraz nic nie daje.Jak dla mnie super jest rexona albo adidas.Uwieżcie, że trochę ich wypróbowałam zanim znalazłam skuteczny.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zuza Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 13.11.07, 21:38 AA maja delikatny zapach no i się nie pocę!Nigdy w zyciu Rexona wystarczy że jest troche cieplej albo stres uuuu straszne!! Odpowiedz Link Zgłoś
izzy-pop Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 14.11.07, 04:27 SVR- wprawdzie nie pachnie, ale tez i nie uczula, można na ogoloną skórę nakładać, a chroni cały dzień- nawet wupał lub w zimie jak człowiek ma tyle ciuchów na sobie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Antypespirant- jaki proponujecie? 14.11.07, 09:53 Dove ogórkowy albo Nivea Lemon (czy jakoś tak) taki zielony. Odpowiedz Link Zgłoś
ell.a Lady Speed Stick ! 14.11.07, 11:38 Wydajny, skuteczny i nieszkodliwy. Bo np. Adidas jest bardzo skuteczny ale robią mi się po nim pryszcze. Pzdr. ella. Odpowiedz Link Zgłoś