oxy_gen_86 26.09.07, 11:06 co o tym myslicie? www.antykoncepcjalight.pl/antykoncepcja01.html ja chyba musze pokazac to swojemu ginowi (zreszta juz ex)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
83kimi Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 13:10 Dość dobra reklama, pewnie za jakiś czas poajwi się nazywa nowych tabletek, na pewno zadziała to na wyobraźnię wielu kobiet - tak jak i inne reklamy. Radzę poczytać o perswazji i reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 13:35 Pobieżne i nierzetelne informacje nie wiadomo o czym. Zgłaszam do skasowania - wątek reklamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 13:42 Dziewczyny chyba mnie nie zrozumialyscie... jak juz pewnie zdazylyscie same zauwazyc owa "strona" jest reklamowana wlasnie na portalu "gazety" - wiec ja nic nie reklamuje. Jestem "zielona" jesli chodzi o wplyw tabletek anty na zdrowie, cere wiec zapytalam was o opinie, co o tym sadzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 14:05 Oxy, to jest po prostu kampania reklamowa Yasminelle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 14:50 La_veuve calkiem mozliwe, nie wczytywalam sie. A juz na pewno ja tej kampanii nie rozkrecam wiec nie wiem w ogole skad takie domysly... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 14:53 to pewnie przewrażliwienie po tych wszystkich nivea good bye cellulite i innym szajsie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 14:58 littlefrog napisała: > to pewnie przewrażliwienie po tych wszystkich nivea good bye cellulite i innym > szajsie ;) pamietam, pamietam:> ehhh uwieeeeelbiam zwolennikow teor;i spiskowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: Antykoncepcja Light 26.09.07, 15:06 Ale ja Cię akurat nie podejrzewam o niecne zamiary, tylko wyjaśniam :) Sama kiedyś widziałam reklamę, chyba w Wysokich Obcasach, zainteresowała mnie, więc sobie poszukałam. BTW, nawet gdybyś się wczytywała, to na tej stronie nie znalazłabyś nazwy pigułek, bo firmy nie mają prawa reklamować w ogólnodostępnych mediach leków na receptę (chyba tylko w prasie branżowej można). I stąd te dobre rady, żeby zapytać lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś