niunia64 14.10.07, 14:49 www.pudelek.pl/artykul/5802/mloda_doda/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Młoda Doda 14.10.07, 14:53 Po pierwsze KOGO TO OBCHODZI? Po drugie był już dzisiaj ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia64 Re: Młoda Doda 14.10.07, 15:00 Chyba Cię obchodzi skoro przeczytałaś, na dodatek 2 razy i jeszcze pofatygowałaś się na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Młoda Doda 14.10.07, 15:03 Bardzo mnie obchodzi, że ktoś powiela wątki i zaśmieca forum takimi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Młoda Doda 14.10.07, 15:06 Poza tym wypadałoby dodać jakiś komentarz, bo nie rozumię jaki jest sens w zamieszczenia samego linku. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia64 Re: Młoda Doda 14.10.07, 17:05 Na pewno skorzystam z Twoich cennych rad. Domyślam się, że stajesz w obronie Dody. Na początek poczytajcie obie słownik poprawnej polszczyzny, bo pisze się ROZUMIEM. No, ale w końcu cóż się dziwić, w końcu Doda też dysponuje ubogim słownictwem itp... Komentarzy jest wiele przy zdjęciach, tak wyglądała Doda bez zastrzyków w usta i silikonów w piersiach oraz tanich ciuchów (bo teraz są równie tandetne, ale droższe)jeżeli nie pofatygowałaś się poczytać. "Dać czubkowi kasę , to wyjdzie Doda"- jak to ktoś w necie napisał... Dalszą dyskusję uważam za zbędną. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Młoda Doda 14.10.07, 17:50 Nie staje w obronie Dody - bo mnie nie obchodzi jak wygląda, ale Pudelek to właśnie miejsce dla ludzi, którzy podniecają się takimi rzeczami. Sama nic nie potrafisz powiedzieć na jej temat - dlatego nadal nie wiem o co chodzi w tym poście. Jak bym sobie chciała poczytać komentarze z Pudelku to znam adres. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Młoda Doda 14.10.07, 17:05 Zdaje sie, ze chcialas napisac "rozumiEM" Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Młoda Doda 14.10.07, 17:31 Mnie osobiscie podoba sie wyglad Dody, ale szkoda ze jest on tylko spowodowany ostrym makijazem, farbowanymi wlosami i zabiegami chirugicznymi (bo widzialam zdjecia bez make up-u) ale coz calosc prezentuje sie super gdyby nie to ze zrobila sie zarozumiala bo kiedys jeszcze przed przemiana byla mila usmiechnieta dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Młoda Doda 14.10.07, 17:43 Już drugi raz mnie na tym złapałaś :D w życiu się nie nauczę - nie wiem co mi się tak ubzdurało to "ę" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś