dziewczynka1979 30.10.07, 19:56 Czy stosował ktoś krem No-Scar na przebarwienia, zmiany potrądzikowe, blizny ?? JAk oceniacie jego skuteczność? Dzięki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88mlodziutka Re: Krem No-Scar z masy perłowej 30.10.07, 23:43 a ja się podepnę do wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: Krem No-Scar z masy perłowej 30.10.07, 23:55 i tak troszkę sama nam odpowiadam:)- torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=3300 Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.wil Re: Krem No-Scar z masy perłowej 22.01.08, 11:20 hmm, ja mam tak, ze mam i przebarwienia po starych krostach jak i "nowe" krosty; mimo wszystko chcę pozbyć się blizn, i nie chcę czekać, az cala twarz będzie już "wyleczona"; czy no-scar mozna stosowac na nie-blizny i nie-przebarwienia - w sensie jakies krosty? najwyżes nie będę wmasowywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: Krem No-Scar z masy perłowej 22.01.08, 17:28 Na opakowaniu pisze, że nie można na krostki, tylko na wyleczoną buzię, ale po przeczytaniu opinii na kafeterii tak jak inni i ja stosowałam również na wypryski i ani nie pomogło ani nie zaszkodziło. Jak działa na blizny nie wypowiem się bo zużyłam tylko jeden słoiczek 30ml. jednak muszę powiedzieć, że dla mnie super działał jako zwykły krem do twarzy, taki bardzo lekki, w sam raz pod makijaż, albo na noc, no po prostu super i ślicznie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Re: Krem No-Scar z masy perłowej 22.01.08, 18:29 ja stosowaam na blizny po operacji ale efekt byl sredni. Jako krem natomiast fajny, lekki , niezapychnający Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Krem No-Scar z masy perłowej 22.01.08, 19:27 U mnie odwrotnie - jako krem średni, ale blizny pooperacyjne niemal zniknęły, a były wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.wil Re: Krem No-Scar z masy perłowej 22.01.08, 19:58 heh, wniosek z tego taki, że i tak trzeba samemu wypróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś