byhanya 18.08.03, 18:32 jak dozowac? uzywam od wiekow ale dopiero dzisiaj zauwazylam ze supie na oko - zerknelam na opakowanie a tam NIC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bum4 Re: sol do kapieli 18.08.03, 23:30 byhanya napisała: > nikt nie uzywa soli??? > come on Ja uzywam, wiesz, powinnas miec napisane na opakowaniu co i jak. Ja wsypuje jakos tak 4 lyzki, chociaz napisali ze ok. 8 ale uwazam, ze to za duzo:) Pozdrawiam Ola PS. na forum grasuje moja "podrobka", a konkretnie bum-4...coz.. Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: sol do kapieli 19.08.03, 08:27 wlasnie nie ma nic o dozowaniu i na innej soli innego producenta tez nie ma NIC dziwne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: sol do kapieli IP: *.x-net.gliwice.pl 19.08.03, 09:29 ja uzywam soli bohenskiej takiej do kupienia w aptece, zalecone tam dawkowanie to od 0.5-5 kg na wanne. Ja wsypuje ok połowy opakowania czyli 0.5 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: sol do kapieli 19.08.03, 10:28 dzieki. ja uzywam soli morskiej najczesciej z wyciagiem z alg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: sol do kapieli IP: *.x-net.gliwice.pl 19.08.03, 10:37 to strasznie drogo by wyszło te 0.5 kg :). Sól boheńska i podobne do nabycia w aptekach kosztują ok. 5-7 zł pewnie mozna je mieszac z takimi kosmetycznymi. pozdrawiam , Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: sol do kapieli 19.08.03, 11:43 dlatego nigdy nie sypalam pol kilo moze cwierc i tez nie za kazdym razem (tylko widze jak pieniazki sie topia i splywaja do rur) Odpowiedz Link Zgłoś