mabe25 21.08.03, 10:50 nie pamietam jaka witamina pomaga na skurcze mięśni któraś B ale nie wiem która przypomnijcie mi proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: PROSZĘ POMÓŻCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 11:17 magnez + potas + witE kup Apsargin lub Magnokal i dorzuć do tego wit E 200mg no chyba, ze skurcze sa spowodowane np. niewydolnościa żylną (żylaki i te sptawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppg02 Magnez IP: 151.92.176.* 21.08.03, 11:59 jeśli często łapią Cię skurcze, to znaczy że masz za mało manezu w organiźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: PROSZĘ POMÓŻCIE IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 21.08.03, 21:44 Na pewno chodzo o wit. B6 ,ale głównie chodzi o magnez tego Ci brakuje. Witamina ta w połączeniu z magnezem powoduje lepsze jego działanie, lepiej sie wchłania.Pytaj w aptece o tabletki gdzie jest magnez z wit. B6 razem , teraz jest ich bardzo duzo na rynku ja brałam np. Filomag B6 i mi pomógł.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutta Re: PROSZĘ POMÓŻCIE IP: *.acn.pl / 10.69.5.* 21.08.03, 23:51 Gość portalu: M. napisał(a): > Na pewno chodzo o wit. B6 ,ale głównie chodzi o magnez tego Ci brakuje. > Witamina ta w połączeniu z magnezem powoduje lepsze jego działanie, lepiej sie > wchłania.Pytaj w aptece o tabletki gdzie jest magnez z wit. B6 razem , teraz > jest ich bardzo duzo na rynku ja brałam np. Filomag B6 i mi pomógł.Pozdrawiam Dodalabym jeszcze witamine E, ewentualnie + selen gutta Odpowiedz Link Zgłoś