Dodaj do ulubionych

Pachnące znalezisko

27.08.03, 19:54
znalazłam w mojej szafie, malusią, miniaturkę jakiegos perfumu- PRZEPIEKNY
ZAPACH. I Musze go kupić!!!!
Buteleczka jest owalna, zielona, z takim listkiem i ma napis "Nature" czy wie
ktoś, co to mogła być za seria? czy to gdzies dostane?
Obserwuj wątek
    • bum4 Re: Pachnące znalezisko 27.08.03, 20:00
      dziecko_wiatru napisała:

> znalazłam w mojej szafie, malusią, miniaturkę jakiegos perfumu- PRZEPIEKNY
      > ZAPACH. I Musze go kupić!!!!
      > Buteleczka jest owalna, zielona, z takim listkiem i ma napis "Nature" czy
      wie
      > ktoś, co to mogła być za seria? czy to gdzies dostane?

Ktorys z tych?:

www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=122
      Kupisz to w Yves Rocher:)

Ola
      • dziecko_wiatru Re: Pachnące znalezisko 27.08.03, 20:13
        TAK!! DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: julita30 Re: Pachnące znalezisko do bum 4 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 20:25
          Olu, a wiesz może czy jest gdzies w internecie jakas strona YR na której mozna
          składac zamówienia, dostać zamówiony towar przesyłką do domu??
          • bum4 Re: Pachnące znalezisko do bum 4 27.08.03, 20:29
            Gość portalu: julita30 napisał(a):

> Olu, a wiesz może czy jest gdzies w internecie jakas strona YR na której
            mozna
            > składac zamówienia, dostać zamówiony towar przesyłką do domu??

No wlasnie nie ma:((((( A w innych krajach owszem mozna..tylko w Polsce nie:((
            Moze to sie zmieni..echh.
            Bo jak chcesz otrzymywac kosmetyki paczka, to istnieje taka mozliwosc. Czasami
            w gazetach bywaja oferty YR. Jak raz zamowisz to co jakis czas bedziesz
            dostawac katalog z promocjami i wtedy mozesz zlozyc zamowienie i po kilku
            dniach otrzymasz paczuszke. Ja tak czasem robie, bo w ofercie wysylkowej jest
            wiecej produktow niz w sklepie no i atrakcyjne rabaty:)

Ola
            • Gość: julita30 Re: Pachnące znalezisko do bum 4 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 20:35
              Kiedys ajkoś częściej widywałam " wkładki " do gazet reklamujące YR..TERAZ
              jakos nie ;-(( A szkoda że nie mam możliwości kupowania przez internet, bo na
              pewno często bym cos zamawiała.A wiesz może w jakich gazetach YR reklamuje
              swoje kosmetyki??
          • dziecko_wiatru Re: Pachnące znalezisko do bum 4 27.08.03, 20:29
            o to samo mozna zapytac, ale z tego co widzę- JEST,ale tylko telefon.

Sprzedaż wysyłkowa
            Biuro Obsługi Klienta przyjmujące zamówienia na kosmetyki i zajmujące się ich
            dostarczeniem na wskazany adres, jest do Państwa dyspozycji pod numerem tel.
            (012) 423 62 35.
            • Gość: julita30 Re: Pachnące znalezisko do bum 4 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 20:37
              I co?? Pod ten nr mam zadzwonić i powiedziec że chcę aby przysłali mi katalog??
              Moge tak zrobić??
              • Gość: marakuja Re: Pachnące znalezisko do bum 4 IP: *.icpnet.pl 27.08.03, 21:41
                a własciwie-0 why not.
                Ale w necie chyba zały ich asortyment jest. Tylko cen nie widzę.
    • Gość: kaśka Re: Pachnące znalezisko IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 22:46
      miałam okazję skosztować ostatnio w sklepie tego właśnie zapachu.
      kurcze przecież natur przypominają lekko przepoconą kobitkę!
      wąchałam sobie :) wspólnie z koleżanką i nie jest to tylko moja opinia
      • Gość: lola Re: Pachnące znalezisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 23:08
        Gość portalu: kaśka napisał(a):

> miałam okazję skosztować ostatnio w sklepie tego właśnie zapachu.
        > kurcze przecież natur przypominają lekko przepoconą kobitkę!
        > wąchałam sobie :) wspólnie z koleżanką i nie jest to tylko moja opinia

Wiec ich nie kupuj! Zapach jest fajny, i nie ma nic wspólnego z potem kobiety,
        cos macie z nosami, laryngolog sie kłania
        • Gość: marakuja Re: Pachnące znalezisko IP: *.icpnet.pl 27.08.03, 23:10
          zgadzam się z lolą. Rozumiem,ze wąchałas? ;-)) hehehe,
          Mi się ten zapach podoba BARDZO! a jesli moj pot pachniałby tak jak ten perfum,
          to przestałabym uzywac antyperspirantów.
          • coralin Re: Pachnące znalezisko 28.08.03, 00:00
            Zapach Nature YR (ten zielony) jest niesamowity i przepiękny.Rzadko który
            zapach średniopółkowy utrzymuje sie aż tyle lat na rynku, a ten ma już ponad 20
            lat. Jest ekstremalnie świeży, cierpki wręcz, w chłodniejszych porach może
            irytować(zawiera miętę!) ale w ciepłe dni znakomity. Wspaniała kompozycja
            zaliczana przez znawców do osiagnięć perfumeryjnych.A zresztą i zawartośc i
            flakonik to cudeńka.
            • Gość: dziecko_wiatru Re: Pachnące znalezisko IP: *.icpnet.pl 28.08.03, 09:07
              A MY SIE CORALIN ZNAMY :-DDDD
              • Gość: Time Re: Pachnące znalezisko IP: 192.2.1.* 28.08.03, 10:20
                Tez kocham ten zapach!!! Choc przyznam sie, ze ja uzywam wersji meskiej -
                Nature pour homme - wydaje mi sie bardziej rzeska i ciekawsza.
          • Gość: lola Re: Pachnące znalezisko IP: korbank:* / 10.0.0.* 28.08.03, 10:53
            Gość portalu: marakuja napisał(a):

> zgadzam się z lolą. Rozumiem,ze wąchałas? ;-)) hehehe,

Uzywałam tej wody jakies 10 lat temu, jako nastolatka, moja pierwsza "powazna"
            woda perfumowana,potem kupowała moja mama, teraz wole słodkie zapaszki, ale
            tamten nadal uwazam za b. ładny.

> Mi się ten zapach podoba BARDZO! a jesli moj pot pachniałby tak jak ten
            perfum,
            >
            > to przestałabym uzywac antyperspirantów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka