patus1985 06.03.08, 22:35 hej laski, mam takie pytanko czy to prawda ze tester oryginalnych perfum jest mocniejszy w zapachu niz same perfumy?? czekam na Wasze odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: tester mocniejszy od perfum?? 06.03.08, 23:18 dotychczas uważałam, że to bzdura. aż ostatnio kupiłam wodę toaletową- tester w Sephorze czułam powyżej 8 godzin, a kupioną EDT czuję przez ok. 1 godzinę (i nie chodzi o przyzwyczajenie nosa do zapachu)... Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: tester mocniejszy od perfum?? 06.03.08, 23:22 ja też kiedyś kupiłam kilka testerów i nie zauważyłam różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: tester mocniejszy od perfum?? 07.03.08, 08:53 ja też nie widzę różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: tester mocniejszy od perfum?? 07.03.08, 08:59 To mit i chwyt marketingowy sprzedawców z allegro. Testery to EDP więc jeśli kupimy EDT, to jasne że zapach będzie słabszy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: tester mocniejszy od perfum?? 07.03.08, 00:48 Może dlatego, bo w Sephorze spryskałaś się EDP a kupiłaś EDT? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: tester mocniejszy od perfum?? 07.03.08, 11:32 nie. to, co kupiłam istnieje tylko w wersji EDT. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: tester mocniejszy od perfum?? 07.03.08, 09:25 Niż perfumy na pewno nie. Może być mocniejszy niz woda toaletowa najwyżej. ja miałam i nie zauważyłam różnicy. Myślę, że to rekalama testerów... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: tester mocniejszy od perfum?? 07.03.08, 14:10 pracowałam w perfumerii, wiem że takie opinie chodza, ale ja nigdy nie zauważyłam takiej zależności. testery zawsze przychodziły w identycznych butelkach, tylko bez oryginalnego opakowania kartonowego Odpowiedz Link Zgłoś
patus1985 Re: tester mocniejszy od perfum?? 08.03.08, 10:19 dzieki za wszystkie odpowiedzi dziewczynki:) i chyba jednak zdecyduje kupic normalna wode perfumowana choc nie zaprzeczam ze nie skusze sie na tester w przyszlosci ale tylko z czystej ciekawosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-2 Re: tester mocniejszy od perfum?? 08.03.08, 11:17 Ja kupuje zazwyczaj(lecz nie zawsze..) testery i musze przyznać, że jednak są ciutke mocniejsze i trwalsze... Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Nie jest 11.03.08, 08:24 To taka legenda - testery różnią się od 'regularnych' butelek brakiem korków i ewentualnie opakowaniem. Różnice w odczuwaniu mogą się brać z: 1. warunków przechowywania perfum (perfumom nie służy ani ciepło ani światło) 2. używania tych samych perfum (wszystkie inne wydają się trwalsze). -- icegirl www.icegirl.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś