free_bambi 15.04.08, 22:08 Witam, Może wie ktoś gdzie w Wa-wie mogę dostać krem Skrzypovity? Pytałam w kilku aptekach i nie go było. Uważacie że wart jest zakupu? Jeszcze nie miałam okazji go poznać ale słyszałam że jest niezły. Może ktoś go używał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plisowanka wycofali go 15.04.08, 22:15 Oj, kochana, ja kilka miesięcy temu szukałam tego kremu w kilkunastu aptekach, chociaż nie w Warszawie. Wyczytałam gdzieś na forum, że krem dobry i niedorogi. Ale niestety, po kilku próbach zamówienia tego kremu przez aptekarki z hurtowi (bo w internetowych aptekach też nie było), łaskawie mi w końcu powiedziano, że wycofano go z produkcji. Namęczyłam się z tymi aptekami, bo takie bzdety jak kremy zamawiają niechętnie (zwłaszcza jak farmaceutą jest mężczyzna), usiłowali mi jeszcze wmawiać, że kremu w ogóle nigdy nie było i że mi się to pomyliło z tabletkami Skrzypowity. Odpowiedz Link Zgłoś
free_bambi Re: wycofali go 16.04.08, 17:27 Dzięki za odpowiedź, dam sobie spokój z szukaniem. Dziś byłam w jednej z aptek i też patrzono na mnie jak na wariatkę bo przecież "są tabletki tylko i coś się pani musiało pomylić";) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: wycofali go 16.04.08, 18:19 > patrzono na mnie jak na wariatkę bo przecież "są tabletki tylko i coś się > pani musiało pomylić";) Skąd to znam? Jak chciałam kupić Linomag Kapsułki to też usłyszałam że jest tylko krem, maść, płyn... A krem Skrzypovita można kupić tu: superapteka.pl/product_info.php/info/p4447_Skrzypovita-krem-d-piel-g-tw--50ml.html/XTCsid/23f67b54ce7485c5cd6bc2c5b512c460 Odpowiedz Link Zgłoś
plisowanka Re: wycofali go 16.04.08, 23:06 Ja się obawiam, że ta superapteka być może nie akutualize tej swojej strony. Ja nieraz jak zamawiam jakieś produkty, to mimo że na stronie jest napisane, że produkt jest dostępny, okazuje się po zamówieniu, że nie mogą go zrealizować, bo sklep go po prostu nie ma. Tak więc nie chce mi się wierzyć, żeby ten krem był w sprzedaży, chyba że pochodzi z jakiś zapasów, które sklep zrobił wcześniej przed jego wycofaniem. Ale jak się komuś naprawdę uda ten krem zdobyć, to napiszcie proszę. Może rzeczywiście producent zrobił "suprise" i ten produkt wznowił. Odpowiedz Link Zgłoś