differin 07.09.03, 21:21 Polećcie mi proszę jakiś preparat,który wspomoże moją kurację odchudzającą,którą zamierzam rozpocząć jutro - najlepiej coś na zmniejszenie łaknienia i metabolizm.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 5th Re: PREPARATY WSPOMAGAJĄCE ODCHUDZANIE IP: *.d1.club-internet.fr 07.09.03, 21:28 proteiny w wiorkach tyle, ze to jest ohydztwo; ale chudniesz szybko, nie jestes glodna, a jak skonczysz kuracje i zaczniesz jesc normalnie, to organizm szybciutko nadrobi zaleglosci, a nawet zrobi sobie niezly zapasik na wypadek gdybys znowu zechciala co nieco zrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia214 Re: PREPARATY WSPOMAGAJĄCE ODCHUDZANIE IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.19.* 09.09.03, 10:49 differin napisał: > Polećcie mi proszę jakiś preparat,który wspomoże moją kurację > odchudzającą,którą zamierzam rozpocząć jutro - najlepiej coś na zmniejszenie > łaknienia i metabolizm.Z góry dzięki. Co to są te proteiny w wiorkach? mogę prosić o jakieś wyjaśnienie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th proteiny w woirkach IP: *.d1.club-internet.fr 09.09.03, 14:20 to sa takie paprochy do rozprowadzania rano w serku bialym 0% czy innym rarytasie. Nigdy sie w ten sposob nie odchudzalam, bo wlasciwie nie potrzebowalam sie az tak katowac zeby zrzucic dwa czy trzy kilkogramy, ale mam kolezanke, ktora na proteinach przeleciala 10 dni i schudla w mgnieniu oka jakies5-6 kg . Poschudnieciu trzeba nowa wage ustabilizowac i tutaj zaczyna sie prawdziwy problem, a dla mojej kumplelki tragedia, bo po kuracji jest grubsza niz przed :( te proteiny kupuje sie w aptece, a takze w supermarketach typu Auchan , na polkach dietetycznych. Drogie, swinstwo i efekt krotkotrwaly, niestety, jesli sie nie zrobi solidnej diety pod kontrola lekarza. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś