Dodaj do ulubionych

Vipera - puder rozświetlający w kamieniu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 09:11
Bardzo Was proszę o opinię na temat tego pudru, czy warto? Kupiłam ostatnio
puder z kamieniu Inglota (mozaikę), ale jest troszkę za bardzo kremowy,
szukam pudru bardziej "pudrowego", dobrego do poprawek w pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: frutelka a ile zaplacilas za Inglota? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.03, 09:34
      dzieki:)
      • Gość: Anja Re: a ile zaplacilas za Inglota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 09:38
        20 zł.
        • Gość: myf Re: a ile zaplacilas za Inglota? IP: *.wnc.katowice.pl 10.09.03, 10:37
          Mam tez vipery. Ogólnie bardzo ładnie rozświetla i brązuje, ale musi byc
          nakladany na suchą , nie nakremowana skore, albo na krem matujacy, bo w
          przeciwnym razie robia sie na skorz plamy.
          pzdr
    • Gość: kati Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 11:30
      Wiem że to trochę z innej beczki ale gorąco wam polecam sypki puder Vipery,
      właśnie rozświetlający. Cacko za nieduże pieniadze!
      • Gość: E. do: Kati IP: *.tlsa.pl 10.09.03, 12:55
        Gość portalu: kati napisał(a):

> Wiem że to trochę z innej beczki ale gorąco wam polecam sypki puder Vipery,
        > właśnie rozświetlający. Cacko za nieduże pieniadze!

A czy ten sypki to jest transparentny? Bo właśnie widziałam coś takiego w
        sklepie.Z tego co wiem transparentny oznacza przezroczysty, bez koloru. Czy
        taki jest? Czy trochę jednak kryje i koloryzuje cerę?
        • ptasia Re: do: Kati 10.09.03, 13:35
          on jest transparentny, raczej minimalnie matuje, lekko
          rozjaśnia cerę, ma b. delikatne drobinki. ogólnie efekt
          jest delikatny, idealny na wykończenie makijażu.
          • Gość: Kati Re: do: Kati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 09:57
            No właśnie taki jest, ale ja jestem zadowolona z efektu końcowego. Cera jest
            ślicznie rozświetlona, a w moim przypadku efekt matu utrzymywał się dosyć
            długo. Mam inny problem - nie moge go ostatnio nigdzie dostać... :(
    • neverman Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu 10.09.03, 15:14
      Vipera moim zdaniem jest swietna, rownie dobre mozaiki ma Paloma. pozdrawiam:)
    • lady Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu 10.09.03, 15:27
      MOja siostra go używa i bardzo sobie chwali, z tym, że jej zdaniem...
      strasznie ten puder... smierdzi w pudełku. Nie wiem, nie wąchałam...
      • Gość: babka Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:55
        mam ten puder vipery w kamieniu rozjasniajacy. Jestem z niego zadowolona ale z
        tego co mowisz to chcesz go uzywac do poprawek w pracy, moim zdaniem nie
        nadaje sie do tego...bo jest brazujacy..wiec mozesz sobie wyobrazic jaki
        bedzie efekt o 16.00 jak skonczysz prace, zakladajac ze poprawek dokonuje sie
        nie jeden a kilka razy w ciagu dnia...dlatego polecam ten poder jako
        wykonczenie makijazu...pozdrowionka, uwielbiam to forum i forumowiczki za ich
        rady i dolączam sie,pa
        • Gość: Anja Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:08
          Chyba nie myślimy o tym samym: jeden jest brązujący z drobinkami (mam, używam
          jako różu), a drugi ROZJAŚNIAJĄCY....
          • Gość: babka Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:45
            a to nie jest ten sam?ja mam tak napisane:puder wielofunkcyjny, ze złocistym
            blaskiem delikatnie brązujący...jesli pomyliłam coś to prosze o
            wybaczenie,pozdro
        • Gość: Anja Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:08
          Kurcze: miało być rozświetlający.
          • Gość: aga Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 18:16
            Vipera ma kilka pudrów, tu chyba chodzi ten rozświetlający z fioletem, ktory
            ma drobinki fioletowe i różowe i ma za zadanie eliminowac zmęczenie cery, wiec
            do poprawek w ciągu dnia sie swietnie nadaje. Mam go i jestem zadowolona.
            • Gość: ola Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.15.univie.teleweb.at 10.09.03, 19:40
              Powiedzcie kobietki, gdzie w Wawie dostanę pudry Vipera lub Inglota (najlepiej
              w centrum; może Rossman albo Natura?)
              Dzięki
              • Gość: kiwi Re: Vipera - puder rozświetlający w kamieniu IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 12.09.03, 10:40
                Nie chcę mieszać, ale jest jeszcze puder odbijający światło Vipery, czy to to
                samo, co rozświetlający? Ja te pudry widziałam tylko w Leclercu na Ursynowie.
                Ale warto tam pojechać, bo kosmetyki są średnio o kilka złotych tańsze niż w
                innych marketach lub perfumeriach. Poza tym często są promocje. No i jest dośc
                duży wybór.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka