Gość: kiwi IP: *.kprm.gov.pl 10.09.03, 11:00 Proszę, podsuńcie jakieś pomysły. Skórzane gadżety, kosmetyki, ubrania, książki, płyty odpadają. Opadają mi już ręce, a urodziny pojutrze. Tak gdzieś do 200 zł. Help!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_jp Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... 10.09.03, 11:41 Ile facet ma lat ? Jest kimś bliskim dla Ciebie ? Czym się interesuje ? Napisz coś więcej. Propozycji może być b. dużo ale to zależy od odpowiedzi na powyższe pytania. 1)jeśli ma samochód to może być jakaś ciekawa turystyczna mapa samochodowa albo jakiś przewodnik po Polsce, Europie itp. 2) dla komputerowca jakaś extra klawiatura z bajerami, głośniki 3) dla ucznia, studenta plecak z wieloma kieszonkami, przegródkami Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jp Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... 10.09.03, 11:44 Może być jeszcze elegncki albo sportowy zegarek (jeśli elegancki i ktoś bliski to wygraweruj mu coś, np datę urodzin i swoje imię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: *.kprm.gov.pl 10.09.03, 11:46 Zegarek kupiłam mu rok temu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: *.kprm.gov.pl 10.09.03, 11:46 To jest mój przyszły małżonek, 26 lat, prawnik. Lubi sport (ale koszulkę Legii z autografami piłkarzy dla niego już ma). Myślałam o jakiejś skórzanej teczce, ale są bardzo drogie, chyba, że wiecie, gdzie kupić to taniej (poza Allegro)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: 212.244.242.* 10.09.03, 11:52 a np.cos w rodzaju bonu do zakładu kosmetycznego???...z masażem??,na wszelki wypadek wykonanego przez masażystę???..mój był wniebowzięty choć najpierw miał skwaszoną minę hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: *.kprm.gov.pl 10.09.03, 12:37 Myślę, że nastąpiłoby zerwanie zaręczyn hihi:)) ledwo co dał sobie wcisnąć krem do twarzy, ale kosmetyczki to by na pewno nie przeżył, biedaczyna. Czekam na dalse pomysły, piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jp Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... 10.09.03, 12:43 Skoro jest prawnikiem to pewnie chodzi elegancko ubrany - może jedwabny krawat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 12:46 moze cos mnie trwalego, np dobre wino albo whisky? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: *.kprm.gov.pl 10.09.03, 14:35 Problem w tym, że ma ponad 100 jedwabnych krawatów, a w chałupie jest tyle przeróżnej gorzały, że nie ma jej już gdzie trzymać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:12 to moze obwiaz udo kokardka i daj mu siebie :o) albo, jakis swoj ladnie oprawiony akt... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: api3 Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... IP: *.szczecin.pl 10.09.03, 15:50 srebrną lub pozłacaną wizytownicę z wygrawerowaną datą, eleganckie szachy, perfunki męskię, które Cię kręcą.. Odpowiedz Link Zgłoś
vaunti Re: Prezent dla faceta na urodziny - problem.... 11.09.03, 10:45 Ma organizer ? A rakieta do tenisa? - jesli gra to może nowa mu się przyda... albo odkryje w sobie zagorzałego tenisiste :) Rakiety są drogie... ale za 200zł też są i też można nimi grać. Odpowiedz Link Zgłoś